Návštěvník Odesláno Srpen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2011 Ahoj, tak jsem taky nevydržel a předobjednal jsem si skatecycle. Co si o tom myslíte? Prosím o rady, nemám na to úplně ucelený názor a chtěl bych slyšet i něco od ostatních... Pokud nevíte co to je tak to najdete na skatecycle.cz, ale spíš se podívejte na nějaký video třeba tohle tam je to dobře vidět...nevím proč to mám takle uprostřed omlouvám se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Srpen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2011 Vypadá to dobře, takovej snowboard na léto, aji design je high-end :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Září 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2011 Taky sem si objednal Freerider SkateCycle... Sem zvedavej co se na tom budou delat v budoucnu za triky? Uz na tom par triku davaj http://www.freeriderskatecycle.cz je tam par hustejch videii.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.