pizvizdik Odesláno Září 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 cawte, dufam, ze mi tu ktosi poradi... :) mam dve otazky: 1. da sa nejako podomacky spravit kabel na PSP Slim? 2. da sa spravit downgrade z origos firmu 3.70 na nejaky CF? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Září 26, 2007 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 1. nevim kde by si sehnal tu koncovku co se strka do psp , pokud bys ji sehnal tak proc ne :D 2. myslim ze da pomoci pandory , ale ted si nejsem jisty jak je to u slima , zatim ho nemam , takze se o nej nejak nezajimam :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Září 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 1. nevim kde by si sehnal tu koncovku co se strka do psp , pokud bys ji sehnal tak proc ne :D2. myslim ze da pomoci pandory , ale ted si nejsem jisty jak je to u slima , zatim ho nemam , takze se o nej nejak nezajimam :D 3.70 funguje v pohodě...už to někde z fora zkoušel hned jak vyšel ten FW s 3:71 je problém ale nějakej programator(tady z fora) to předělal a ž by mělo fungovat:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Září 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 flash slima de zatím pouze na 3.60...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pizvizdik Odesláno Září 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 flash slima de zatím pouze na 3.60...... nooo.. mas na mysli 3.60 m33??? alebo to ze to ide iba z firmu 3.60? lebo ak sa da downgradnut na 3.60 taq mi to je jedno.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Září 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 ne, proste z 3.70 a vyssi na Slimakovi DG *zatim* neudelas.. a neudelas do te doby, dokud DAX nevyda ten unbricker.. ale to by nemelo trvat dlouho (snad..) takze jeste jednou rekapitulace 1) NE (neodstinil by jsi to a bylo by to strasne rusene -> nerealne) 2) NE (alespon zatim...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pizvizdik Odesláno Září 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 no.. ale na jednom nemenovanom fore som cital ze tym D+C spravil aplikaciu ktora spravi na PSP (s CF alebo 1.5 kernelom) pandora battery ktora dokaze spravit DG aj na 3.70 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krystoff Odesláno Září 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 Ten firmware vážně nevím, ale ten kabel muže mít v sobě nějaký čip (ten od sony) podle kerý psp pozná že to je opravdu on (tím tě donutí koupit si originál sony), ale nemusí to tak být. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dejfidek Odesláno Září 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 analog kabel a cip ????! :D ... sry, ale rozesmalo mne to ... stejne tak nechapu, jak pujde rozlisovat kompozitni od komponentniho ... kde je napsane ze na jednom pujdou hry a na druhem ne ... ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Září 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 no.. ale na jednom nemenovanom fore som cital ze tym D+C spravil aplikaciu ktora spravi na PSP (s CF alebo 1.5 kernelom) pandora battery ktora dokaze spravit DG aj na 3.70 ano ale jen na psp fat....protože Slim se nedowngraduje jen flashuje analog kabel a cip ????! :D ... sry, ale rozesmalo mne to ...stejne tak nechapu, jak pujde rozlisovat kompozitni od komponentniho ... kde je napsane ze na jednom pujdou hry a na druhem ne ... ?? je to napsaný ve všech obchodech kde ho mají u specifikací výrobku ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dejfidek Odesláno Září 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 je to napsaný ve všech obchodech kde ho mají u specifikací výrobku ;) safra ... jsem asi slepy, ale nevsim jsem si toho ... mno BTW mozna to pujde nejak obechcat 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pizvizdik Odesláno Září 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2007 ano ale jen na psp fat....protože Slim se nedowngraduje jen flashuje taq to nesuhlasim.. je tam napisane ze to funguje ako na PSP FAT taq aj na PSP Slim.. iba s tym rozdielom ze pandora sa nemoze robit s baterkou so SLim lebo ma inu EEPROM! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Září 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2007 taq to nesuhlasim.. je tam napisane ze to funguje ako na PSP FAT taq aj na PSP Slim.. iba s tym rozdielom ze pandora sa nemoze robit s baterkou so SLim lebo ma inu EEPROM! ukaz mi downgradovanyho slima (napr 3.71 na 3.60) a mas vsechny moje points :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pizvizdik Odesláno Září 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2007 ukaz mi downgradovanyho slima (napr 3.71 na 3.60) a mas vsechny moje points :dozey: poslal som dnes moje PSP manikovi do Blavy.. povedal ze jeho PSP slim s 3.70 downgradoval.. ak sa mu to podari taq sa tesim na tvoje body.. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Září 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2007 to sem teda zvědavej :D.........našel si snad někde jak slim s 3.70 downgradovat _? maximálně flashnout ale dost o tom pochybuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pizvizdik
cawte, dufam, ze mi tu ktosi poradi... :)
mam dve otazky:
1. da sa nejako podomacky spravit kabel na PSP Slim?
2. da sa spravit downgrade z origos firmu 3.70 na nejaky CF?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts