lukiiiiiiin Odesláno Srpen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2011 čau,mám takový menší problém s jedničkou,jsem tak udělaný z assasína,že jsem si chtěl zahrát i jedničku,tak jsem si jí vypálil,hodil do xka a při načítání loga ubisoft se to zaseklo,zkoušel jsem to tak 30x a stále stejná chyba,max se ten sek posunul o 2-3 vteřiny..:( nenapadá někoho proč? měl s tím někdo stejný problém? napadlo mě,že to může být stářím hry.. díky moc všem,jsem zoufalý:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Srpen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2011 nejspíš špatně vypálený. Na čem jsi to vypaloval, notebook, nebo stolní PC? Jak stará mechanika? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukiiiiiiin Odesláno Srpen 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2011 na noťasu,ještě jsem to opravoval v abgx,doteď žádný problém:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Srpen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2011 Není škráblé dvd, v jakém programu jsi to vypálil, jakou rychlostí, značka dvd, máš to správně ověřené v abgx, žádná chyba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukiiiiiiin Odesláno Srpen 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2011 Není škráblé dvd, v jakém programu jsi to vypálil, jakou rychlostí, značka dvd, máš to správně ověřené v abgx, žádná chyba? žádný škrábanec,imgburn,2.4,verbatim a v abg všechno zelené.. napadlo mě,že by to mohlo být díky tomu,že to xko mám tak 3 měsíce přeflashované(teď nevím přesně dobu) ale to je blbost ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Srpen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2011 Jaký máš dashboard a jaký flash? Jde o to že každý dashboard a každý flash neumí přehrát všechny hry a některé na nich prostě nejdou, nevím už se v xboxu neorientuji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukiiiiiiin Odesláno Srpen 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2011 Jaký máš dashboard a jaký flash? Jde o to že každý dashboard a každý flash neumí přehrát všechny hry a některé na nich prostě nejdou, nevím už se v xboxu neorientuji... myslím že flash je tento iXtreme LT+ 1.91 ale dash fakt nevím,flashoval sem to přes romika.. při nejhorším koupím ještě jedno dvd a naposled to zkusím vypálit,když nic,tak to rozkopu:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Srpen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2011 jít by ti to mělo v pohodě, jestli jsi to kontroloval v abgx. AP2.5 to nemá, kdyby byla chyba v tom, tak to hru ani nespustí. Jestli máš možnost, zkus to vypálit na stolním PC, tam jsou vypalovačky lepší. Taky jsem vypaloval všechno na notebooku a najednou mi jedna hra nešla v Xku přečíst, všechny počítače doma ji rozeznaly, jen xbox ne, až když jsem ji znovu vypálil na stolním PC, tak pohoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HavlisCZ Odesláno Srpen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2011 Bude to vypalovačkou ,slim vypalovačky nejsou kvalitní a tudíž se hodnekrat stalo že nefungovala hra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.