Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Assassins creed

lukiiiiiiin

Recommended Posts

čau,mám takový menší problém s jedničkou,jsem tak udělaný z assasína,že jsem si chtěl zahrát i jedničku,tak jsem si jí vypálil,hodil do xka a při načítání loga ubisoft se to zaseklo,zkoušel jsem to tak 30x a stále stejná chyba,max se ten sek posunul o 2-3 vteřiny..:( nenapadá někoho proč? měl s tím někdo stejný problém? napadlo mě,že to může být stářím hry.. díky moc všem,jsem zoufalý:(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Není škráblé dvd, v jakém programu jsi to vypálil, jakou rychlostí, značka dvd, máš to správně ověřené v abgx, žádná chyba?

žádný škrábanec,imgburn,2.4,verbatim a v abg všechno zelené.. napadlo mě,že by to mohlo být díky tomu,že to xko mám tak 3 měsíce přeflashované(teď nevím přesně dobu) ale to je blbost ne?

Odkaz ke komentáři

Jaký máš dashboard a jaký flash? Jde o to že každý dashboard a každý flash neumí přehrát všechny hry a některé na nich prostě nejdou, nevím už se v xboxu neorientuji...

myslím že flash je tento iXtreme LT+ 1.91 ale dash fakt nevím,flashoval sem to přes romika.. při nejhorším koupím ještě jedno dvd a naposled to zkusím vypálit,když nic,tak to rozkopu:D

Odkaz ke komentáři

jít by ti to mělo v pohodě, jestli jsi to kontroloval v abgx. AP2.5 to nemá, kdyby byla chyba v tom, tak to hru ani nespustí. Jestli máš možnost, zkus to vypálit na stolním PC, tam jsou vypalovačky lepší. Taky jsem vypaloval všechno na notebooku a najednou mi jedna hra nešla v Xku přečíst, všechny počítače doma ji rozeznaly, jen xbox ne, až když jsem ji znovu vypálil na stolním PC, tak pohoda.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu