Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

čau,mám takový menší problém s jedničkou,jsem tak udělaný z assasína,že jsem si chtěl zahrát i jedničku,tak jsem si jí vypálil,hodil do xka a při načítání loga ubisoft se to zaseklo,zkoušel jsem to tak 30x a stále stejná chyba,max se ten sek posunul o 2-3 vteřiny..:( nenapadá někoho proč? měl s tím někdo stejný problém? napadlo mě,že to může být stářím hry.. díky moc všem,jsem zoufalý:(

Odesláno
Není škráblé dvd, v jakém programu jsi to vypálil, jakou rychlostí, značka dvd, máš to správně ověřené v abgx, žádná chyba?

žádný škrábanec,imgburn,2.4,verbatim a v abg všechno zelené.. napadlo mě,že by to mohlo být díky tomu,že to xko mám tak 3 měsíce přeflashované(teď nevím přesně dobu) ale to je blbost ne?

Odesláno
Jaký máš dashboard a jaký flash? Jde o to že každý dashboard a každý flash neumí přehrát všechny hry a některé na nich prostě nejdou, nevím už se v xboxu neorientuji...

myslím že flash je tento iXtreme LT+ 1.91 ale dash fakt nevím,flashoval sem to přes romika.. při nejhorším koupím ještě jedno dvd a naposled to zkusím vypálit,když nic,tak to rozkopu:D

Odesláno

jít by ti to mělo v pohodě, jestli jsi to kontroloval v abgx. AP2.5 to nemá, kdyby byla chyba v tom, tak to hru ani nespustí. Jestli máš možnost, zkus to vypálit na stolním PC, tam jsou vypalovačky lepší. Taky jsem vypaloval všechno na notebooku a najednou mi jedna hra nešla v Xku přečíst, všechny počítače doma ji rozeznaly, jen xbox ne, až když jsem ji znovu vypálil na stolním PC, tak pohoda.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu