Erniee96 Odesláno Srpen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2011 Splňuji HW požadavky a dříve jsem hrál fifu uplně v klidu bez sekání. Teď se mi najednou začala sekat, nevíte čím to je? a jak se to dá řešit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sunfig Odesláno Srpen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2011 Máš nainstalované nějaké patche? Jaké programy jsi naposledy do počítače instaloval? Pocítil jsi zpomalení pc v poslední době? Nepřeinstaloval jsi například ovladače grafické karty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wave Odesláno Srpen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2011 Hele mám úplně stejný problém nevím čím to může být způsobeno ,ale děje se mi to samé možná to u mě bude způsobeno tím ,že mi asi pomalu odchází deska ,takže to bych tipoval u mě u tebe nevím. Není možné že máš taky špatnou desku..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Erniee96
Splňuji HW požadavky a dříve jsem hrál fifu uplně v klidu bez sekání. Teď se mi najednou začala sekat, nevíte čím to je? a jak se to dá řešit?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.