Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Grand Theft Auto 5 - Diskuze

Recommended Posts

Každý GTA něčím překvapí. Který díl mám nejradši povím těžko, jelikož se mi na každým líbí něco. Vice City oproti SA je takový víc "nobl", kdežto SA je jedno velký ghetto, ale zase je tam o něco víc možností a hlavně se mi na tom líbí, že se dá dostat i na venkov. IV je samozřejmě enginem a možnostma zase trochu jinde, ale krom toho mě to nijak nechytlo.

Když to zaokrouhlím, V díl bych chtěl třeba jako Vice City s grafikou a možnosta jako IV, případně lepším a k tomu i možnost se dostat mimo město na venkov. Ovšem pochybuju, že to bude, myslím, že autoři jsou zaměřený jen na město.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já bych to chtěl zpět v Miami alias Vice City. Ale nejvíc by mělo ju být mnohem vice vidět to jak se stavate mocnejsim, zase si kupovat domy, luxusní oblečení, kasina, prostě život bohatého mafiana, něco jako Tony Montana.

Přesně tohle mi chybělo v GTA IV. Prostě si zase kupovat domy, noční kluby a pak jenom přijít k dolárku a vybrat peníze :D

Odkaz ke komentáři

Sa : Dobrý hra ale blbě zasazená do světa kam nepatří ;-) možností hry byli vyborné ale dějová linka a zasazená do špinavých gangsterský ghet to kazí ;-)

jj, já jsem měl nejradši mise San Fierru, žádná ghetta...

ale nemuselo by být špatné, hráz za obyčejného gangstera, který by se později připojil k nějaké rodině něco jako Mafia II jen s tím, že by jsme měli možnost si vybrat a odehrávalo by se to v dnešní době...taky by se mohla opustit Amerika (ale v tom opravdu nevěřím)

Odkaz ke komentáři

chtělo by to něco mezi godfatherem a GTA (godfather mel dobry ovladani,zabavilo me vic,asi vic celkovych moznosti a GTA IV mel zas hodne hezky engine jako prustrely kol,oken zapaleni gum no proste hodne jsem se nasmal) popř dobrý by bylo i možnosti ze Saints Row II jako docela dost kvalitni tunning,upravy postav a ovladani gangu bylo hodne zajimave :) snad se aspon neceho dockam protoze Gta IV mě bavilo jen zapalovanim kol,bouranim a ostatnimy serepetičkami :lol: jinak mi to nic neříkalo

// Samozrejme bude tam amerika popř sicilie ale hodně bych tam chtěl Prahu :lol: tak kdo by nechtěl v Praze střílet bazukou jezdit s autem bez gum letat s jetpackem jezdit na skutru po vltavě a bůch ví co ještě :lol:

Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...

Na každém GTA je zajímavého něco jiného jak se tu už hodně psalo. Pamatujete si jak jsme jako totálně malý kluci hrávali v té době úchvatné GTA I ? Dokázali jsme u toho sedět hodiny a potom přišla pecka v podání GTA II, která byla taky super. GTA III, bylo už jak velký skok v grafice tak v celkové hratelnosti zacož, mohla především novější technologie co se týče PC. Vice city, asi můj nejoblíbenější díl z celé série, velikost města mi vyhovuje, hratelnost je taky super a příběh dostačující. V GTA: SA se mě už moc nelíbilo to, že ze začátku máte už příliš možností najednou a velice jednoduše. GTA IV - bohužel, neměl jsem dostačující PC na to abych si mohl zahrát, tak jak bych chtěl a tak jak bych si představoval, takže teď se rozmýšlím zda-li si tuhle hru koupit na xko, nebo ne. :)

Co se týče GTA V? Rozhodně bych nezlepšoval grafickou stránku hry, protože v GTA IV: Už byla dostačující a nebylo pomale ani co zlepšovat.

Odkaz ke komentáři

Můj názor je, že komu se nelíbila GTA IV, nebude se mu líbit ani další GTA - pro mě bylo San Andreas na prvním místě - jezdit na kole, posilování, kupování nemovitostí, i příběh v SA je lepší, než v IV - pokud něco takovýho dodaj do pětky, stejně si myslim, že to nebude stačit a jak se píše nademnou, na grafické stránce už není co zlepšovat... Jinak, nevim, jestli už je zveřejněný, za koho se v pětce bude hrát, pokud ne, za koho myslíte? Ve trojce to byl jakýsi "syn Gordona Freemana", Vice City mladý Al Pacino, San Andreas černoch a IV ruský emigrant...

Na IV se mi líbil Euphoria engine - někdy se teda postavičky pohybovaly až moc vtipně, ale to se dalo přežít... Pak brouzdání po "internetu" bylo zajímavý, ale omrzelo, a multiplayer, který celou hru jaksi nadzvedával v zábavnosti...

Odkaz ke komentáři

No tak pro mě byl nejlepší díl 3. - nejlepší příběh, zasazené do Liberty city, prostě nej. Vice city jsem taky hrál a projel ale nelíbilo se mi okolí a ani říběh mě nijak nedostal a san andreas jsem ani nedohral protože mě to nebavilo - nemám rád když máš tunu možností - posilovna, změna vizáže, zlepšení dovedností atd. GTA 4 je asi pro mě druhý nejlepší díl, sice jsem ho ještě nedohrál, chystám se v nejbližší době.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu