Trapper1468625427 Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Zdravím založil jsem tuto diskuzi abych od vás slyšel na ce so těšite a na co jste zvědavý atd... A myslíte že bude ůspěšná ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bcstream Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 tak hlavně podle mě nebude mít na San Andreas a Vice City Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sibrand Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Myslim že bude hodně úspěšná, jako každej jinej díl GTA :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MEGIl_ Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Spíš by mě zajímalo jestli už jso udostupný nějaký informace? Já jen viděl nějaký video jak borec zkoumal web rockstaru a přišel na to, že by to mělo být v San Andreas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trapper1468625427 Odesláno Srpen 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 jo na gta.cz se oběvi občas nějaká novinka.NApřiklad tam byl popis nějakých postav a kdo je dabuje v En.Já jsem hodně zvědavej za koho budeme hrát v tomto díle :) doufám že né za nějakýho Ťonga :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronaldo Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 vice city a san adreas sou legendy,hry na kterejch sem vyrostl coby gamer :D ale gta 4 me vubec neoslovila,to uz se mi vic libila mafie 2 tak sem zvedavej jestli se rockstar opet vytahne :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Každý GTA něčím překvapí. Který díl mám nejradši povím těžko, jelikož se mi na každým líbí něco. Vice City oproti SA je takový víc "nobl", kdežto SA je jedno velký ghetto, ale zase je tam o něco víc možností a hlavně se mi na tom líbí, že se dá dostat i na venkov. IV je samozřejmě enginem a možnostma zase trochu jinde, ale krom toho mě to nijak nechytlo. Když to zaokrouhlím, V díl bych chtěl třeba jako Vice City s grafikou a možnosta jako IV, případně lepším a k tomu i možnost se dostat mimo město na venkov. Ovšem pochybuju, že to bude, myslím, že autoři jsou zaměřený jen na město. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trapper1468625427 Odesláno Srpen 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 JJ taky myslím ale furt mi nejde do palice :D jestli chcou udělat takovej skok v grafice jako ze Sa na IV tak nwm kde si mám koupit PC Nasy abych to rozjel :D mě by stačilo mnohem vice možnosti jinna mapa(větší)a nový příběh :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MEGIl_ Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Stačí mít xbox a seš bez starostí :D Jinak v tom videu bylo v Nicově občance (z IV) bydliště San Andreas. Nebo nějak tak.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trapper1468625427 Odesláno Srpen 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Twl třeba to budej Aji na PsP vito :) by bylo dost zajímavé ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Já bych to chtěl zpět v Miami alias Vice City. Ale nejvíc by mělo ju být mnohem vice vidět to jak se stavate mocnejsim, zase si kupovat domy, luxusní oblečení, kasina, prostě život bohatého mafiana, něco jako Tony Montana. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sibrand Odesláno Srpen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2011 Já bych to chtěl zpět v Miami alias Vice City. Ale nejvíc by mělo ju být mnohem vice vidět to jak se stavate mocnejsim, zase si kupovat domy, luxusní oblečení, kasina, prostě život bohatého mafiana, něco jako Tony Montana. Přesně tohle mi chybělo v GTA IV. Prostě si zase kupovat domy, noční kluby a pak jenom přijít k dolárku a vybrat peníze :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Srpen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2011 kdyby to bylo pokracovani San Anderas byla by to pecka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trapper1468625427 Odesláno Srpen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2011 Me zas to zbýráni dolarku přišlo totalně trapný :D jako mohlo by to být tak že by sis to koupil a řikali bi tam tam šefe měl by jsi věci zdara atd... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Srpen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2011 kdyby to bylo pokracovani San Anderas byla by to pecka... to už bych nechětl, sice SA bylo skvělé ale už bych nechtěl hrát za černocha v ghettu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MEGIl_ Odesláno Srpen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2011 To já klidně, SA bylo podle mě nej gta, možnost chodit do posilovny,nechat se tetovat, tuny oblečení atd...A hlavně ta mapa a možnost zajet na venkov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trapper1468625427 Odesláno Srpen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2011 Sa : Dobrý hra ale blbě zasazená do světa kam nepatří ;-) možností hry byli vyborné ale dějová linka a zasazená do špinavých gangsterský ghet to kazí ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Srpen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2011 Sa : Dobrý hra ale blbě zasazená do světa kam nepatří ;-) možností hry byli vyborné ale dějová linka a zasazená do špinavých gangsterský ghet to kazí ;-) jj, já jsem měl nejradši mise San Fierru, žádná ghetta... ale nemuselo by být špatné, hráz za obyčejného gangstera, který by se později připojil k nějaké rodině něco jako Mafia II jen s tím, že by jsme měli možnost si vybrat a odehrávalo by se to v dnešní době...taky by se mohla opustit Amerika (ale v tom opravdu nevěřím) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Srpen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2011 chtělo by to něco mezi godfatherem a GTA (godfather mel dobry ovladani,zabavilo me vic,asi vic celkovych moznosti a GTA IV mel zas hodne hezky engine jako prustrely kol,oken zapaleni gum no proste hodne jsem se nasmal) popř dobrý by bylo i možnosti ze Saints Row II jako docela dost kvalitni tunning,upravy postav a ovladani gangu bylo hodne zajimave :) snad se aspon neceho dockam protoze Gta IV mě bavilo jen zapalovanim kol,bouranim a ostatnimy serepetičkami :lol: jinak mi to nic neříkalo // Samozrejme bude tam amerika popř sicilie ale hodně bych tam chtěl Prahu :lol: tak kdo by nechtěl v Praze střílet bazukou jezdit s autem bez gum letat s jetpackem jezdit na skutru po vltavě a bůch ví co ještě :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sibrand Odesláno Srpen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2011 Jn, bylo by to dobrý, akorát by se to nejmenovalo Praha :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trapper1468625427 Odesláno Srpen 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2011 jn mě by stačilo cokoliv jineho než ameriku :) Třeba Benatky by byla bombamba :) nebo třeba Evropa že by jsi tam jako mohl cestovat :) ( ale to se nestane ) ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trapper1468625427 Odesláno Září 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2011 myslím že by také bylo hodně zajímavě pokuď by se to Hodně povedlo Las Vegas ne jak v gta:sa kde byl jeden bilboard a to byl konec prostě aby tam v noci vše svitilo atd... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 Na každém GTA je zajímavého něco jiného jak se tu už hodně psalo. Pamatujete si jak jsme jako totálně malý kluci hrávali v té době úchvatné GTA I ? Dokázali jsme u toho sedět hodiny a potom přišla pecka v podání GTA II, která byla taky super. GTA III, bylo už jak velký skok v grafice tak v celkové hratelnosti zacož, mohla především novější technologie co se týče PC. Vice city, asi můj nejoblíbenější díl z celé série, velikost města mi vyhovuje, hratelnost je taky super a příběh dostačující. V GTA: SA se mě už moc nelíbilo to, že ze začátku máte už příliš možností najednou a velice jednoduše. GTA IV - bohužel, neměl jsem dostačující PC na to abych si mohl zahrát, tak jak bych chtěl a tak jak bych si představoval, takže teď se rozmýšlím zda-li si tuhle hru koupit na xko, nebo ne. :) Co se týče GTA V? Rozhodně bych nezlepšoval grafickou stránku hry, protože v GTA IV: Už byla dostačující a nebylo pomale ani co zlepšovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Silas Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 Můj názor je, že komu se nelíbila GTA IV, nebude se mu líbit ani další GTA - pro mě bylo San Andreas na prvním místě - jezdit na kole, posilování, kupování nemovitostí, i příběh v SA je lepší, než v IV - pokud něco takovýho dodaj do pětky, stejně si myslim, že to nebude stačit a jak se píše nademnou, na grafické stránce už není co zlepšovat... Jinak, nevim, jestli už je zveřejněný, za koho se v pětce bude hrát, pokud ne, za koho myslíte? Ve trojce to byl jakýsi "syn Gordona Freemana", Vice City mladý Al Pacino, San Andreas černoch a IV ruský emigrant... Na IV se mi líbil Euphoria engine - někdy se teda postavičky pohybovaly až moc vtipně, ale to se dalo přežít... Pak brouzdání po "internetu" bylo zajímavý, ale omrzelo, a multiplayer, který celou hru jaksi nadzvedával v zábavnosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 No tak pro mě byl nejlepší díl 3. - nejlepší příběh, zasazené do Liberty city, prostě nej. Vice city jsem taky hrál a projel ale nelíbilo se mi okolí a ani říběh mě nijak nedostal a san andreas jsem ani nedohral protože mě to nebavilo - nemám rád když máš tunu možností - posilovna, změna vizáže, zlepšení dovedností atd. GTA 4 je asi pro mě druhý nejlepší díl, sice jsem ho ještě nedohrál, chystám se v nejbližší době. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.