ParadiseCZ Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 5, 2009 Možná se tu to už řešilo ale proč převádět cso do iso a obráceně ? Dit obě přípony jdou dát ke hrám a ty pak hodit do PSP. PS. Pokud jde o velikost, tak sry mě je to jedno, já mám 8GB. Citovat
<^KeNnY^> Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 5, 2009 Ano, ale například u GTA se v CSO seká a když je v ISO má víc než 1 GB, tudíž problém na upload CZShare... Citovat
snake300 Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 30, 2009 Je i jiný program ??? Jde nějak nastavit aby byla komprese co největší a tím pádem hra menší ?? Citovat
duxt Odesláno Červen 6, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 6, 2009 Kolik je taková nejlepší komprese ja to převádím na 5. Citovat
<^KeNnY^> Odesláno Červen 6, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 6, 2009 Kolik je taková nejlepší komprese ja to převádím na 5. Záleží na konkrétní hře, musíš vyzkoušet Je i jiný program ??? Jde nějak nastavit aby byla komprese co největší a tím pádem hra menší ?? Ano je, třeba UMDGEN, nastavit kompresi si můžeš i tady (compress level) Citovat
Bynex Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 15, 2009 Dííkec to sem potreboval pac ISO je moc velky a CSO maly :D necekane :D Citovat
tiger01 Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 29, 2009 tak jsem si prevedl s umd genem iso nfs shift na cso a ma o 700mb mene(komprese 9), pri hrani se neseka .. prevedu tak vse a dostanu na kartu o jednu nebo dve hry navic..super:wohow: Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.