ParadiseCZ Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 Možná se tu to už řešilo ale proč převádět cso do iso a obráceně ? Dit obě přípony jdou dát ke hrám a ty pak hodit do PSP. PS. Pokud jde o velikost, tak sry mě je to jedno, já mám 8GB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 Ano, ale například u GTA se v CSO seká a když je v ISO má víc než 1 GB, tudíž problém na upload CZShare... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake300 Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 Je i jiný program ??? Jde nějak nastavit aby byla komprese co největší a tím pádem hra menší ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duxt Odesláno Červen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2009 Kolik je taková nejlepší komprese ja to převádím na 5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2009 Kolik je taková nejlepší komprese ja to převádím na 5. Záleží na konkrétní hře, musíš vyzkoušet Je i jiný program ??? Jde nějak nastavit aby byla komprese co největší a tím pádem hra menší ?? Ano je, třeba UMDGEN, nastavit kompresi si můžeš i tady (compress level) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bynex Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 Dííkec to sem potreboval pac ISO je moc velky a CSO maly :D necekane :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tiger01 Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 tak jsem si prevedl s umd genem iso nfs shift na cso a ma o 700mb mene(komprese 9), pri hrani se neseka .. prevedu tak vse a dostanu na kartu o jednu nebo dve hry navic..super:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.