Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Jaký xbox 360 vybrat

Joska

Otázka

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Jestli koupíš arcade, pro nebo elite je vlastně jedno, podstatný rozdíl je pouze ve velikosti HDD, který by ti měl stačit i ve velikosti 60 GB (pro) nebo i 20 GB. Můžeš koupit i xbox bez HDD a ten později dokoupit (používat konzoli bez HDD nedoporučuji - bez instalace her na HDD se mechanika opotřebovává a navíc je Xko děsně hlučné).

Velmi důležitá je ale revize konzole http://console-forum.net/tema/91959-popis-vsech-revizi-xboxu-360-aktualizace-18-6-doplnena-valhalla - doporučuji jedině jasper, ostatní bys mohl velmi rychle odepsat, je to u nich zcela běžné, i když jejich cena bývá často lákavá. Seženeš ji už jedině bazarovou - např. zde na foru v sekci bazar nebo na aukru apod. Cena vč. HDD cca 3.500,- Kč

Xbox SLIM je již o něčem jiném, ten se stále prodává jediný jako nový. Opět bych doporučil radši verzi s 250 GB nebo disk co nejdříve dokoupit do verze 4 GB. SLIM je navíc celkově tišší. než původní fat jasper. Problém ale může nastat s flashem (předpokládám, že ho chceš, když je pro tebe cena rozhodující). Více o možnostech flashe SLIMka http://console-forum.net/tema/126414-zpravy-a-fakta-o-moznostech-flashnuti-x360s-9504-0225-0401-1071-0500-a-db-2-0-13599-0

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

Rozhodne vem slimko, mensi, tissi, ma opticky vystup na zvuk a hlavne ma wifi. Jak rekl zoombik, muze se stat ze nepujde flashnout pokud narazis na mechaniku hitachi 0500 nebo liteon 1071, jinak ostatni, kterych je vetsina jdou flashnout bez problemu. A hdd vem co nejvetsi, ja mam 120 gb a prijde mi to docela malo ale zas na druhou stranu me to nuti dohrat vsechny hry, nez je smazu a muzu nahrat dalsi xD

Odkaz ke komentáři

• 0

Já bych spíše doporučil FAT revize Jasper. Neboť i když si flashneš Slim, tak když opět výjde další DB tak bude pravděpodobně nucen opět flashovat, a to u fat nehrozí. Mám 20GB HDD a ten mi dostačuje, nemusím mít nainstalovaných 10 her, stačí mi nainstalované 2 hry i když hrji jednu.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu