Joska Odesláno Srpen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2011 Čau všichni, nevím jaký xbox si vybrat Arcade-Pro-Elite-Slim. Jde mi hlavně o cenu a tichost takže co nejlevnější a netišší :) Nejvíc bych si vybral Elite ale nevím kde ho sehnat za dobrou cenu klidně použitý. Děkuju za odpovědi :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Srpen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2011 Jestli koupíš arcade, pro nebo elite je vlastně jedno, podstatný rozdíl je pouze ve velikosti HDD, který by ti měl stačit i ve velikosti 60 GB (pro) nebo i 20 GB. Můžeš koupit i xbox bez HDD a ten později dokoupit (používat konzoli bez HDD nedoporučuji - bez instalace her na HDD se mechanika opotřebovává a navíc je Xko děsně hlučné). Velmi důležitá je ale revize konzole http://console-forum.net/tema/91959-popis-vsech-revizi-xboxu-360-aktualizace-18-6-doplnena-valhalla - doporučuji jedině jasper, ostatní bys mohl velmi rychle odepsat, je to u nich zcela běžné, i když jejich cena bývá často lákavá. Seženeš ji už jedině bazarovou - např. zde na foru v sekci bazar nebo na aukru apod. Cena vč. HDD cca 3.500,- Kč Xbox SLIM je již o něčem jiném, ten se stále prodává jediný jako nový. Opět bych doporučil radši verzi s 250 GB nebo disk co nejdříve dokoupit do verze 4 GB. SLIM je navíc celkově tišší. než původní fat jasper. Problém ale může nastat s flashem (předpokládám, že ho chceš, když je pro tebe cena rozhodující). Více o možnostech flashe SLIMka http://console-forum.net/tema/126414-zpravy-a-fakta-o-moznostech-flashnuti-x360s-9504-0225-0401-1071-0500-a-db-2-0-13599-0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 captforest Odesláno Srpen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2011 Rozhodne vem slimko, mensi, tissi, ma opticky vystup na zvuk a hlavne ma wifi. Jak rekl zoombik, muze se stat ze nepujde flashnout pokud narazis na mechaniku hitachi 0500 nebo liteon 1071, jinak ostatni, kterych je vetsina jdou flashnout bez problemu. A hdd vem co nejvetsi, ja mam 120 gb a prijde mi to docela malo ale zas na druhou stranu me to nuti dohrat vsechny hry, nez je smazu a muzu nahrat dalsi xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Srpen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2011 Já bych spíše doporučil FAT revize Jasper. Neboť i když si flashneš Slim, tak když opět výjde další DB tak bude pravděpodobně nucen opět flashovat, a to u fat nehrozí. Mám 20GB HDD a ten mi dostačuje, nemusím mít nainstalovaných 10 her, stačí mi nainstalované 2 hry i když hrji jednu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Srpen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2011 Přesně tak, jak píše Dupenka. Navíc je flashování podstatně jednodušší a i reflash je bezproblémový. A vzhledem k tomu, že Joskovi jde o cenu, vyjde ho i FAT v nákupu klidně o 1.000,- Kč levněji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Joska
Čau všichni,
nevím jaký xbox si vybrat Arcade-Pro-Elite-Slim. Jde mi hlavně o cenu a tichost takže co nejlevnější a netišší :) Nejvíc bych si vybral Elite ale nevím kde ho sehnat za dobrou cenu klidně použitý. Děkuju za odpovědi :bash:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.