petiiik77 Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 Nevíte kdy přibližně vyjde nové abgx ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 To je to zde na foru málokrát napsané že takové informace dopředu nikdo nemůže vědět , že se najdou lidi , kteří se znova dokáží tak blbě zeptat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petiiik77 Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 Já vím že je to blbá otázka ale kámoš mně říkal že to má vyjít tento víkend že to četl na anglickym foru tak se ptam jestli nekdo neco nevi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stelon Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 mam dotaz nechal jsem si dat flash lt 2.0 skusil jsem hru assassins creed broterhood byla uz pry i s patchem 2.5 dal jsem ji do xboxu a v menu se ukaže obrzek hry dam spustit a nenajede jen hlaška naka že to nejede nevite čim to je jedou ty hry s ap 2.5 diky moc za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 Asi to bylo se starým patchem . Musíš to znova v ABGX opatchovat a vypálit . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 Asi to bylo se starým patchem . Musíš to znova v ABGX opatchovat a vypálit . Pokud ten patch bude,ja čekám na patch na fifu 12 cz už asi 10 dní a pořád nic :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stelon Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 aha a skoušel už někdo třeba toho asasina nebo call of duty black ops jestli jede na tom fleshy novym lt 2.0? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 Pokud ten patch bude,ja čekám na patch na fifu 12 cz už asi 10 dní a pořád nic :cry: Na co jsem já odpovídal se tě netýká . U něj jde o hru s ochranou AP2.5 . To stelon : Už jsem to někde na foru četl že to funguje . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stelon Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 dik je se ještě zeptam postup u toho abgx je stejny stim novym flashem? mužeste mi poslad odkaz na naky navod jak to nastavit v tom agbx aby mi to patchlo toho assassina aby mi jel na tom novym fleshy dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 dik je se ještě zeptam postup u toho abgx je stejny stim novym flashem? mužeste mi poslad odkaz na naky navod jak to nastavit v tom agbx aby mi to patchlo toho assassina aby mi jel na tom novym fleshy dik Postup je stejný : Projetím autofix na level 3 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 Pokud máš toho AC už vypáleného předtím, tak znovu kontrolovat a vypalovat nemá smysl, půjde i tak, AP25 tabulku si flash doplní sám. edit: Nebo spíš pokud byl vypálený pro DB13146 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Pokud máš toho AC už vypáleného předtím, tak znovu kontrolovat a vypalovat nemá smysl, půjde i tak, AP25 tabulku si flash doplní sám. edit: Nebo spíš pokud byl vypálený pro DB13146 To , co jsi napsal naprosto postrádá smysl .Podívej se o stránku zpátky co napsal v prvním dotazu . Pokud by to bylo vypáleno v době pro DB 13146 tak by mu to samozřejmě chodilo , ale on píše že mu to spustit nejde.Takže to bylo vypáleno dříve ( asi pro DB 12625 ) a vypálit znova to musí . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
banan29 Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Zdravim, prosim vás pomohl by mi někdo s tímto problémem ? Vypálil jsem si hru Forza Motorsport 4 podle návodu na vypalování her ve formátu XGD3 v programu ImgBurn. Po vložení do konzole se DVD začne točit ale pouze problikne černá obrazovka a vrátí se to do hlavního menu. Nevíte, čím to může být ? Nevim přesně jakou verzi flashe mám, ale dělal mi jí jeden týpek asi před 3 týdny a tvrdil že je to nejnovější verze flashe. Díky za rady. Kuba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 tak sis to měl zjistit. Určitě by tě nebolelo zeptat se "a co to je za verzi flashe?" LT+ 2.0 tu je teprve pár týdnů. Je možný, že máš ještě starý LT+ 1.91/2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 pred 3mi tydny 2.0 jeste urcite nebyla, tudiz mas starsi a forza ti nemuze fungovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 pred 3mi tydny 2.0 jeste urcite nebyla, tudiz mas starsi a forza ti nemuze fungovat Přesně tak.To ještě nebyl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Dneska jsem vypaloval Gears of war 3 podle tohodle návodu http://share-rapid.com/stahuj/2694350/jak-vypalit-hry-ve-formatu-xgd3-pro-xbox360-navod.pdf nechal jsem zaškrtnutý "verify" a mechanika po dokončení vyjela a znovu zajela a pak ještě asi 10 min zřejmě vypalovala.. Je to tak správně nebo "verify" nemá bejt zaškrtlí? V návodu o tom nic neni.. Nemam právě kde vyzkoušet xko mam u flashera :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Dneska jsem vypaloval Gears of war 3 podle tohodle návodu http://share-rapid.com/stahuj/2694350/jak-vypalit-hry-ve-formatu-xgd3-pro-xbox360-navod.pdfnechal jsem zaškrtnutý "verify" a mechanika po dokončení vyjela a znovu zajela a pak ještě asi 10 min zřejmě vypalovala.. Je to tak správně nebo "verify" nemá bejt zaškrtlí? V návodu o tom nic neni.. Nemam právě kde vyzkoušet xko mam u flashera :) Verify nezaškrtávej - je to jen kontrola a je to zbytečný . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Dneska jsem vypaloval Gears of war 3 podle tohodle návodu http://share-rapid.com/stahuj/2694350/jak-vypalit-hry-ve-formatu-xgd3-pro-xbox360-navod.pdfnechal jsem zaškrtnutý "verify" a mechanika po dokončení vyjela a znovu zajela a pak ještě asi 10 min zřejmě vypalovala.. Je to tak správně nebo "verify" nemá bejt zaškrtlí? V návodu o tom nic neni.. Nemam právě kde vyzkoušet xko mam u flashera :) Verify znamená "otestovat". Potom co ti mechanika vyjela a zase zajela uz se nic nevypalovalo, jen mechanika kontrolovala, jestli je vse vypaleno spravne. Takze je jedno, jestli to budes mit zaskrtnuty, nebo ne, na vysledek to nebude mit vliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Tak doufam že bude makat.. Hru na xko jsem dneska pálil asi po roce a půl :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Tak jsem úspěšně vypálil XGD3 -RAGE a bez problému, když jedete podle návodu tak je to jedna báseň ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Jakej návod si použil? A jak je to u rage s tou instalací..stačí nainstalovat to první a hraješ nebo musíš všechny tři najednou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Jakej návod si použil?A jak je to u rage s tou instalací..stačí nainstalovat to první a hraješ nebo musíš všechny tři najednou? Stačí nainstalovat první,pak az to bude chtít druhy tak ho tam dej ,-hru ulož a nainstaluj na disk - tak jsem to udelal ja... 3.dvd je multiplayer nemam ho ani vypaleny a neni pro singl potreba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 návod na XGD3 hry http://nickthegr33k.eu/XGD3burn.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Když jsme se tu bavili o tom Rage,můžete mi poradit jak se dostat k těm misím co jsou pro 2 ve split-screenu? Ženská dohrala Gearsy a furt by střílela a furt mě s tim "otravuje" , poradite nekdo? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.