Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

XGD3 hry

Recommended Posts

• Odpovědi 470
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

Pokud máš toho AC už vypáleného předtím, tak znovu kontrolovat a vypalovat nemá smysl, půjde i tak, AP25 tabulku si flash doplní sám. edit: Nebo spíš pokud byl vypálený pro DB13146

To , co jsi napsal naprosto postrádá smysl .Podívej se o stránku zpátky co napsal v prvním dotazu . Pokud by to bylo vypáleno v době pro DB 13146 tak by mu to samozřejmě chodilo , ale on píše že mu to spustit nejde.Takže to bylo vypáleno dříve ( asi pro DB 12625 ) a vypálit znova to musí .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravim, prosim vás pomohl by mi někdo s tímto problémem ? Vypálil jsem si hru Forza Motorsport 4 podle návodu na vypalování her ve formátu XGD3 v programu ImgBurn. Po vložení do konzole se DVD začne točit ale pouze problikne černá obrazovka a vrátí se to do hlavního menu. Nevíte, čím to může být ? Nevim přesně jakou verzi flashe mám, ale dělal mi jí jeden týpek asi před 3 týdny a tvrdil že je to nejnovější verze flashe. Díky za rady. Kuba

Odkaz ke komentáři

Dneska jsem vypaloval Gears of war 3 podle tohodle návodu http://share-rapid.com/stahuj/2694350/jak-vypalit-hry-ve-formatu-xgd3-pro-xbox360-navod.pdf

nechal jsem zaškrtnutý "verify" a mechanika po dokončení vyjela a znovu zajela a pak ještě asi 10 min zřejmě vypalovala.. Je to tak správně nebo "verify" nemá bejt zaškrtlí? V návodu o tom nic neni..

Nemam právě kde vyzkoušet xko mam u flashera :)

Odkaz ke komentáři

Dneska jsem vypaloval Gears of war 3 podle tohodle návodu http://share-rapid.com/stahuj/2694350/jak-vypalit-hry-ve-formatu-xgd3-pro-xbox360-navod.pdf

nechal jsem zaškrtnutý "verify" a mechanika po dokončení vyjela a znovu zajela a pak ještě asi 10 min zřejmě vypalovala.. Je to tak správně nebo "verify" nemá bejt zaškrtlí? V návodu o tom nic neni..

Verify nezaškrtávej - je to jen kontrola a je to zbytečný .

Odkaz ke komentáři

Verify znamená "otestovat". Potom co ti mechanika vyjela a zase zajela uz se nic nevypalovalo, jen mechanika kontrolovala, jestli je vse vypaleno spravne. Takze je jedno, jestli to budes mit zaskrtnuty, nebo ne, na vysledek to nebude mit vliv.

Odkaz ke komentáři

Jakej návod si použil?

A jak je to u rage s tou instalací..stačí nainstalovat to první a hraješ nebo musíš všechny tři najednou?

Stačí nainstalovat první,pak az to bude chtít druhy tak ho tam dej ,-hru ulož a nainstaluj na disk - tak jsem to udelal ja... 3.dvd je multiplayer nemam ho ani vypaleny a neni pro singl potreba...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu