lonewolf_x Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 Neseká se nic, včera jsem pálil GOW3 a NHL12 naistaloval na disk a vše plynulé, mechanika Samsung SH-S223F FW SB03, media Verbatim. 8x to se ti musí sekat ne?? Mel bys palit na 2.4x a méně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 No nějak to musí jít vypálit když všude píšou frajeři jak už to hrajou:roll: jestli teda nekecaj....! hra jede jako víno na dvou xboxech jasper (elite a arcade) a to mám v pc mechaniku ani nevím jaký značky... před 4 rokama stála 450,- :D nikdy ale nezklamala. všechny média zatím vypálila bezchybně. (pálím na 4x) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=Trolik= Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 Forza aby nepadala se musí vypalovat přes program který právě C4eva dělá co by mel vypalit uz 100% ze hry.No nějak to musí jít vypálit když všude píšou frajeři jak už to hrajou:roll: jestli teda nekecaj....! Cti poradne co C4eva pise, nepise se tam o zadnem programu ale o tom ze C4eva vytvari novy FW pro urcity model DVD-RW vypalovacky, ktery po prehrati FW bude schopny vypalit na klasicke DL medium o kapacite 8,5Gb celych 8,7Gb, coz bude 100% XGD3 hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 coz bude 100% XGD3 hry. jak si to mám představit teď? to jako všechny xgd3 hry co mám vypálený nepůjdou dohrát nebo v nich něco chybí? Zatím se mi to nijak neprojevilo. Všechno šlape jako staré xgd2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riddick500 Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 já se chci zeptat jestli teda bude firmware 2.01 ne bo ne díky a jestli je zapotřebí te novy update pro hraní těch novych her myslím třeba batmana:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 já se chci zeptat jestli teda bude firmware 2.01 ne bo ne díky a jestli je zapotřebí te novy update pro hraní těch novych her myslím třeba batmana:) Kdybys četl příspěvky o pár řádku výše,bys pochopil že nový flash netřeba.Ten nový update mám taky 13604 ale myslím že je zatím jen pro live a flash LT+ 2.O nemaže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riddick500 Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 Já mám jenom 1.91 tak jestli taky mužu hodit update:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 nesmaže se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 uz byl nejakej dobrodruh na live? GOW 3? ,) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petiiik77 Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 jo jedu tam c4eva psal ze hry kdyz je verze 0800 tak je to zatim bezpecne pro live Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadMax_ Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 Pro ty, co neví, u jaké hry je problém, tak pokud se nepletu, u FORZY 4. Zbytek v XGD3 jede OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 jojo F4 ,ale ta mi nechybí to si radsi zahraju F3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadMax_ Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 Nj, ale F4 to jen začne si myslím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 tak pak zkuste upgradovat na AlT+F4 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 dalsi XGD3 hra Assassin Creed :Revelations Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stelon Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 chci se zeptat takže zatim forza 4 nejede?a jak se to vyřeši aby jela dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 chci se zeptat takže zatim forza 4 nejede?a jak se to vyřeši aby jela dik Mě to háže chybu... Někdy jsem hrál (dnes jsem koupil limitku) třeba 4 hodiny bez problému a jindy třeba jen 5 min.a spadlo to... nevim čím to je,každopádně mě to tak vytočilo , že jsem koupil originál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 dalsi XGD3 hra Assassin Creed :Revelations Jak to víš ? To už to někde vyšlo ? ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ithatha Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 Doufám, že c4eva vydá ten prográmek nebo co to chystá co nejdřív. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Jn vydat už by to mohl :) na F4 se mrtě těším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Tady není co řešit každá hra co teď vyjde bude na 1000% XGD3.... Lidi BACHA ten prográmek co vydá c4eva a spol...tak to půjde vypalovat jen na některých vypalovačkách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Tady není co řešit každá hra co teď vyjde bude na 1000% XGD3....Lidi BACHA ten prográmek co vydá c4eva a spol...tak to půjde vypalovat jen na některých vypalovačkách. Každá ale ne ted!!! do konce roku jich bude mnoho XGD2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Chápu to tak, že když teď vypálím Forzu třeba v IMGBurnu tak se vypálí nekompletní a ve hře bude něco chybět? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Chápu to tak, že když teď vypálím Forzu třeba v IMGBurnu tak se vypálí nekompletní a ve hře bude něco chybět? ne,budu ti to padat do db Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 PAL verze uz funnguje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.