onefootman Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 PAL verze uz funnguje... ver mi ze ne,mam ji doma vypálenou 4x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 A dělá to jen u Forzy zatím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cembry Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 ver mi ze ne,mam ji doma vypálenou 4x tomu klidne verim, obcas se zadari kazdymu :) kdyz tak sleduju posledni vyvoj okolo xbox360 her, cim dal vic premyslim o nejaky z dostupnych verzi emulatoru optickych disku. hlavne vybrat ten spravnej model, abych si aspon trosku pomohl a nebylo to z blata do louze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 A dělá to jen u Forzy zatím? jo jen u F4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Každá ale ne ted!!! do konce roku jich bude mnoho XGD2 ano ale možná tak ty o které nikdo nestojí...každá trochu známější hra bude XGD3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Ale ono to není o tom že ke každá známa hra bude XGD3, jde o to kolik ta hra zabere :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolmi21 Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 ver mi ze ne,mam ji doma vypálenou 4x Přesně tak... já už zkoušel Forzu 2x a to i v tom novým IMG Burn. Nechápu jak se to někomu povedlo rozjet :roll: jo a vypaluju to v Optiarc ad-7580s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Ale ono to není o tom že ke každá známa hra bude XGD3, jde o to kolik ta hra zabere :lol: Ne to není o tomhle...je to systém zapisování... proč by forza byla XGD3 když jedno DVD je plný a na druhém jsou necelé 4gb dat. mohli to udělat 6gb/5gb(cca) a ''nemuselo by to být xgd3''. Ku durhému příkladu proč by byl Driver XGD3? ta hra má méně možností/modelů/textů apod jak GTA IV/mafia 2 a to má nějakých 6-7gb. vsadím se s tebou o cokoliv že ty lepší hry od kterých se čekají peníze budou XGD 3...ta velikost tam musí být nějak uměle zvýšená....navíc to nahrává tomu že normální programy nevypálí poslední 3%dat...normálně by ta hra nemohla fungovat když by tam část chyběla...tady ale funguje...(když se nepočítá ty kecy o originálů,což kontroluje ty 3%) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Nebudu se vsázet,copak jsem nějaký cigán? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 NE ale očividně si zaostalej když si myslíš že se vsázejí jen cikáni. a můžeš psát k tématu. bTW ''řečnický obrat'' ?nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Pásek Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Mam otazku....Najedu si v imgburnu na setting potom na write a pak na page 2... co mate v pravo nahore zaskrtnute? Finalize Disc-Auto retry nebo Finalize Disc-Ignore Errors? Předem dík za odpověd ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 ImgBurn 2.5.6 Vícekrát už je tady na to návod : http://nickthegr33k.eu/XGD3burn.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Pásek Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 no vsak ano to vsechno mam podle navodu ale tam to nastavujes na strance1 ale ja se ptam co mate nastavene na strance2? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Jirka0055: Nech tam, co tam je, a nic neměň. Takhle to funguje, když se o tom v návodu nepíše... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riddick500 Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Když mělo NBA2k12 XGD3 ochranu tak už budou všechyn hry takove a jestli pak budou mít tu ochranu třeba cod co má ta forza tak se taky máme na co těšit já zatím jedu stare ktere mi jdou na LT 1.91:-D A jestli tam něco v těch hrach je a aktivuje se to zase jak bude ten listopady update tak to bude stale dokola:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ithatha Odesláno Říjen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2011 Když použiji návod http://nickthegr33k.eu/XGD3burn.pdf. Musím ještě nastavovat LayerBreak na 2133520 nebo je to jedno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2011 Když použiji návod http://nickthegr33k.eu/XGD3burn.pdf.Musím ještě nastavovat LayerBreak na 2133520 nebo je to jedno? Layerbreak už je přednastavený . Také je zadaný v souboru .dvd . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slachta8 Odesláno Říjen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2011 Ace Combat : Assault Horizon Nevím jestli je tato hra XGD3 ,chci se zeptat jestli o tom něco nevíte našel jsem toto ACE COMBAT: ASSAULT HORIZON - COMPLEX - XBOX360 - PAL - XGD3 {BOOBSMAN} Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2011 Ace Combat : Assault HorizonNevím jestli je tato hra XGD3 ,chci se zeptat jestli o tom něco nevíte našel jsem toto ACE COMBAT: ASSAULT HORIZON - COMPLEX - XBOX360 - PAL - XGD3 {BOOBSMAN} Tak to snad není možný !!! Máš to tam napsaný a ty se na to zeptáš ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slachta8 Odesláno Říjen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2011 Tak jen jsem chtěl vědět ,protože jsem o tom nic nenašel ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dddpepa Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 Ahoj, nevim jestli to patri zrovna sem a taky nevim jestli uz to sem nekdo nenapsal, ale jedna se o to kdyby si chtel nekdo koupit novy Xbox 360 spolecne baleny s hrou Forza Motorsport 4 tak jsem v nem dneska nasel mechaniku LiteOn 1175 ktera aktualne nedje flashnout. Predpokladam tedy ze tuhle mechaniku budou obsahovat vsecka baleni, nebo mozna vetsina nedokazu rict. Na xboxu je datum vyroby 08/11. Snad to nekomu pomuze :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stelon Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 chci se zeptet jestli už nejde ta forza 4 vypalit aby jela normalně bez toho aby vyskakovala ta chyba a spadlo to dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ithatha Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 http://console-forum.net/tema/131029-fw-pro-dvd-rw/page2?p=1166781&viewfull=1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 chci se zeptet jestli už nejde ta forza 4 vypalit aby jela normalně bez toho aby vyskakovala ta chyba a spadlo to dik Jede to ale jen to první DVD,když nahraješ na HDD to druhé tak to začne padat.Bud to hrej zatím jen to první cd nebo si budeš muset počkat na novou mechaniku a nový FW do ní,viz #373 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stelon Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 dik a to znamena ze to bez te nove mechaniky uz nepojede?nebo bude spusob jak to pojede i na te stare mechanice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.