mendlik18 Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 dik a to znamena ze to bez te nove mechaniky uz nepojede?nebo bude spusob jak to pojede i na te stare mechanice? Než to první cd dohraješ,tak se najde zpusob jak nainstalovat a hrat Disc 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=Trolik= Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 A co je vubec natom druhem dvd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 Ahoj chtěl jsem se zeptat jestli se už ví jak to bude s Batmanem? Bude to taky tak hrozný jak s Forzou? :/ Chci si to co nejdřív zahrát tak chci vědět kdy se mám těšit :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 A co je vubec natom druhem dvd? Je to taky ta hra ,ale nevešla se na jeden disk :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 Ahoj chtěl jsem se zeptat jestli se už ví jak to bude s Batmanem? Bude to taky tak hrozný jak s Forzou? :/ Chci si to co nejdřív zahrát tak chci vědět kdy se mám těšit :/ s Batmanem to bude v poho,zatím to je jen u Forzy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 s Batmanem to bude v poho,zatím to je jen u Forzy.... Ale bude to vpohodě i s live? :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 To zatím nikdo neví :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 A vědět se to bude vědět kdy? Rovnou při vydání ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 Zkus to už je ke stažení :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 Zkus to už je ke stažení :lol: Hele víš ty co? :D Náhodou jsem už párkrát přemýšlel jaká by to byla pohoda kdybych měl BAN :D Ale potom si vzpomenu že si ještě chci zahrát multi-player například GOW 3 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 Complex vydal další super hru The Adventures of Tintin na kterou jsem se velice těšil a moc jsem s ní nepočítal jelikjož jsem myslel že vyjde jen na xboxlive. Jinak je taky XGD3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=Trolik= Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 Než to první cd dohraješ,tak se najde zpusob jak nainstalovat a hrat Disc 2 Takze hrajes, hrajes s tim ze mas DVD1 na hdd a treba v polovine hry si to rekne o druhe dvd kdyz neni nakopirovani na hdd kvuli padani hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 jo,ale ta hra ma zabrat 3/4 roku takze nez dohrajes 1cd tak to bude celkem dlouho :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stelon Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 ale ja nemam nainstalovany disk 2 a pada mi to a haže tu hlašku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P4HT Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 Ahoj lidi. Prosím o radu.Vypálil jsem GOW 3 jednou s LayerBreak=2133520 ..... při vypalování vyskočila nějaká chyba,dal jsem pokračovat a vypálilo se to.Dvd se spusti ale když to má skočit do hlavního menu tak je jen tma a nic-----musím ho natvrdo vypnout.Podruhé jsem ho vypalil s LayerBreak=2086912 bylo to bez chyb a hra jde i do menu ale když ji spustím tak je tam pozadi GOW 3 kde se mění rady pro hrače a kolečko načítaní se točí.Mechanika se po chvilce přestane točit ale hra se nespustí.Do dashboardu se dostanu v poho.Můžete mi poradit co je špatně? Flash LT+ 2.0 mám.Vypaleno na starší vypalovačce LG (pálím na ní vše i games na xbox).Hra je to tato : Gears_of_War_3_READNFO_XGD3_0800_USA_RF-XBOX360-RRoD Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 jo,ale ta hra ma zabrat 3/4 roku takze nez dohrajes 1cd tak to bude celkem dlouho :) Hele ty prde co tady radis kdyz vubec nevis o vem mluvis???? Ty jsi Forzu 3 ani nehral,jinak bys vedel ze ve ctverce je to uplne stejne s tim kopirovanim CD1 a CD2 jako v trojce. Co jsi tu odpovedel Trolikovi neni vubec pravda.Proste kdyz nemas nainstalovany CD2 tak prijdes o hodne trati a hodne aut v cele hre a vubec to nefunguje jak pises ze ti to v polovine hry napise at vlozis CD2.Chci ti poradit, ze kdyz si necim nejsi jiste a nebo kdyz to nevis tak neodpovidej ze je to tak nebo jinak kdyz jsi tu hru v zivote nehral. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 Hele ty prde co tady radis kdyz vubec nevis o vem mluvis???? Ty jsi Forzu 3 ani nehral,jinak bys vedel ze ve ctverce je to uplne stejne s tim kopirovanim CD1 a CD2 jako v trojce. Co jsi tu odpovedel Trolikovi neni vubec pravda.Proste kdyz nemas nainstalovany CD2 tak prijdes o hodne trati a hodne aut v cele hre a vubec to nefunguje jak pises ze ti to v polovine hry napise at vlozis CD2.Chci ti poradit, ze kdyz si necim nejsi jiste a nebo kdyz to nevis tak neodpovidej ze je to tak nebo jinak kdyz jsi tu hru v zivote nehral. Toho prda si laskavě odpust, a nehral ?? podivej se do podpisu a na moje hry co jsem hral ty drzoune!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 Toho prda si laskavě odpust, a nehral ?? podivej se do podpisu a na moje hry co jsem hral ty drzoune!!! Ty jsi fakt nula, vidim ze jsi to nehral kdyz vubec nevis ani jak se to instaluje :-D Tak si to v podpisu vymaz a dej si tam jen hry ktere jsi hral :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 Ty jsi fakt nula, vidim ze jsi to nehral kdyz vubec nevis ani jak se to instaluje :-D Tak si to v podpisu vymaz a dej si tam jen hry ktere jsi hral :D Ehm mam to v podpisu na odkaz meho Gamertagu a Forza na prvním místě :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 Doufam ze Battlefield 3 a COD MW3 budou patrit mezi ty hry XGD3 ktere pojedou stejne jako vsechny ostatni.Snad nebudou vyjimkou jako farza :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 Doufam ze Battlefield 3 a COD MW3 budou patrit mezi ty hry XGD3 ktere pojedou stejne jako vsechny ostatni.Snad nebudou vyjimkou jako farza :-( Taky doufám ale pro mě je teď hlavní priorita Batman :) Nevíš jestli mám toho Batmana po stažení projet přes abx nebo něco nebo tahle nová ochrana se vůbec nekontroluje ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 Myslim ze abgx jeste formaty xgd3 kontrolovat neumi.Zkousel jsem tam ve formatu xgd3 jen forzu4 a driver san francisco a psalo to neco ze to nepodporuje nebo tak nejak.Ale doporucuje se opravdu palit v posledni dobe jen na verbatimy a to rychlosti 2,4x. Bude na tom neco pravdiveho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 Myslim ze abgx jeste formaty xgd3 kontrolovat neumi.Zkousel jsem tam ve formatu xgd3 jen forzu4 a driver san francisco a psalo to neco ze to nepodporuje nebo tak nejak.Ale doporucuje se opravdu palit v posledni dobe jen na verbatimy a to rychlosti 2,4x. Bude na tom neco pravdiveho. JJ to dělám i tak, tak doufám že nedostanu BAN :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Říjen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 Můžete tu někdo napsat seznam XGD3 her ? Je tu 30 stránek a někdo nemá čas to všechno číst a hledat. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 Hele ty prde co tady radis kdyz vubec nevis o vem mluvis???? Ty jsi Forzu 3 ani nehral,jinak bys vedel ze ve ctverce je to uplne stejne s tim kopirovanim CD1 a CD2 jako v trojce. Co jsi tu odpovedel Trolikovi neni vubec pravda.Proste kdyz nemas nainstalovany CD2 tak prijdes o hodne trati a hodne aut v cele hre a vubec to nefunguje jak pises ze ti to v polovine hry napise at vlozis CD2.Chci ti poradit, ze kdyz si necim nejsi jiste a nebo kdyz to nevis tak neodpovidej ze je to tak nebo jinak kdyz jsi tu hru v zivote nehral. Sorry ted mi to došlo,myslel jsem že když dohraješ jeden disk ,tak to bude vyžadovat druhý jako u ostatních her, F3 jsem nikdy neinstaloval druhy disk :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.