Ravendhi Odesláno Říjen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 Můžete tu někdo napsat seznam XGD3 her ? Je tu 30 stránek a někdo nemá čas to všechno číst a hledat. Díky Všechny nově vycházející jsou XGD3. Když hru stahuješ je to u ní většinou napsané že je XGD3, tak na co potřebuješ seznam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Říjen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 Sorry ted mi to došlo,myslel jsem že když dohraješ jeden disk ,tak to bude vyžadovat druhý jako u ostatních her, F3 jsem nikdy neinstaloval druhy disk :) Jo v klidu ja sem se do tebe vcera obul zbytecne :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Říjen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 Můžete tu někdo napsat seznam XGD3 her ? Je tu 30 stránek a někdo nemá čas to všechno číst a hledat. Díky Tady je ten seznam. Možná něco chybí. Batman Arkham City The Adventures of Tintin Driver San Francisco Forza Motorsport 4 Skylanders Spyros Adventure Dark Soul Rage Ace Combat Assault Horizon Gears of War 3 NBA 2K12 X-Men Destiny Warhammer 40 000 Space Marine Rise of Nightmares Resident Evil Code Veronica Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=Trolik= Odesláno Říjen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2011 Hele a ten Resident Evil Code Veronica je uz nekde venku? Ho nemuzu nikde najit :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ptq32 Odesláno Říjen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2011 Hele a ten Resident Evil Code Veronica je uz nekde venku? Ho nemuzu nikde najit :cry: najdeš ho na XBLA.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peetee1468626549 Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 MW3 nejspíše taky XGD3, že? :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ithatha Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 Nejspíš jo ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 Určitě když je i BF3 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 na 97% budou už všechny hry v budoucnu XGD3, samozřejmě až do té doby než bude třeba XGD4 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
softman6 Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 Dobrý den, před chvilkou jsem vypalil Battlefield 3 Disc 1 podle navodu, jenže jak to DVD dám do x-ka tak naskočí černá obrazovka a potom hned dashboard a po druhé už se neobjeví ani ta černá obrazovka, nevíte v čem je problém? Děkuji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ithatha Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 Starý flash? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
softman6 Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 Ne, flashem to nebude mam LT+2.0. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 Pokud máš vypáleno podle návodu na ImgBurn, vyzkoušej návod na CloneCD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Dobrý den, před chvilkou jsem vypalil Battlefield 3 Disc 1 podle navodu, jenže jak to DVD dám do x-ka tak naskočí černá obrazovka a potom hned dashboard a po druhé už se neobjeví ani ta černá obrazovka, nevíte v čem je problém? Děkuji :) Možná špatná verze, tohle se prý stává u verzí pro ODE, když je vypálíš na xbox a říká se, že to flagne konzoli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Já mám Release: Battlefield.3.RF.XBOX360-XPG **XGD3 0800 for LT+ 2.0 or ODE emulator** jede mi to v klidu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
softman6 Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Pokud máš vypáleno podle návodu na ImgBurn, vyzkoušej návod na CloneCD. i když to vypálím v CloneCD tak mi to udělá to samé co v ImgBurnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 i když to vypálím v CloneCD tak mi to udělá to samé co v ImgBurnu Ty jo to je divné,to c opíšeš to dělalo týpkovi ale měl LT+ 1.91 hmm ale ty píšeš že máš LT 2 .. Máš DB 13604? ale tím to asi nebude.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosek76 Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Možná špatná verze, tohle se prý stává u verzí pro ODE, když je vypálíš na xbox a říká se, že to flagne konzoli. mas nejaky odkaz ze to muze flagnout xko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Já mám Release: Battlefield.3.RF.XBOX360-XPG **XGD3 0800 for LT+ 2.0 or ODE emulator** jede mi to v klidu. Už jsi zkoušel hrát přes net nebo něco ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 mas nejaky odkaz ze to muze flagnout xko? Byly o tom dlouhý diskuze na xbox360iso.com, když vyšel LT+ 2.0. Verze pro ODE neobsahuje AP2.5, security sectors a další věci, podle kterých xbox určuje, jestli je hra legální. Nechcou se mi ty diskuze ale znovu procházet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Už jsi zkoušel hrát přes net nebo něco ? :) Nene, live nevlastním hraju si singla a pohoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Nene, live nevlastním hraju si singla a pohoda. Ok právě to stahuju a nevím jestli to mám vůbec zkoušet :D Asi ještě nějakou dobu počkám chci si ještě zahrát singl a třeba to potom zkusím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
softman6 Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Ty jo to je divné,to c opíšeš to dělalo týpkovi ale měl LT+ 1.91 hmm ale ty píšeš že máš LT 2 .. Máš DB 13604? ale tím to asi nebude.. Jo mám dashboard 13604. Proto to nejede? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Jo mám dashboard 13604. Proto to nejede? o DB vubec nejde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
softman6 Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Není to třeba tím že mam špatnou mechaniku v kompu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.