HavlisCZ Odesláno Srpen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2011 Ahoj,mam dotaz nevite nekdo proč nevyšel v Evropě PSX?? Původně se jednalo o vylepšenou verzi PS2 s vypalovačkou,250gb HDD a stejným menu jako ma PS3 nebo PSP,diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VR-Fist Odesláno Srpen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2011 Byl od pocatku delanej jen pro japonskej trh. To menu se pouziva i v nekterych televizorech od Sony. Tusim, ze s nim snad i vyhrali nejakou cenu - je pravda, ze je genialni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Srpen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2011 je to škoda, ale tak pokud ji někdo chce tak by se měla sehnat i nová na ebay. Škoda že třeba nevydali v Evropě i PocketStation:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 Byl od pocatku delanej jen pro japonskej trh.To menu se pouziva i v nekterych televizorech od Sony. Tusim, ze s nim snad i vyhrali nejakou cenu - je pravda, ze je genialni :) Naopak, skoro nikdo jí nechtel,pro lidi byla nezajímavá,proto zrušili vydání v evropě! ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
erikm10 Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Je to škoda, protože já jsem se na to Osobně těšil a když jsem zjistil ,že je to jen pro Japonský trh ,tak mě to docela zklamalo ... Dá se to sehnat na netu ,jenže v dnešní době , to už k ničemu ,,, Ale i tak je to jasný důkaz,že Sony se ve vývoji umí pohybovat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neeo Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Možno Sony v budúcnosti príde s konzolou kde bude vypalovačka alebo nejaké kombo blu-ray + rw. To je jedno. V každom prípade také niečo do konzol nepatrí. Myslím, že keď už niečo podobné bude tak skôr niečo extérne cez usb pripojenie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.