shady1468626795 Odesláno Srpen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2011 Nemám stím žádné zkušenosti a proto se ptám, přez který torrent je nejlepší stahovat a hlavně co ? To, kde je přez 70rarů nebo kde je pár souborů např s koncovkou iso a dvd ? nebo něco jiného ? Předem děkuji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Srpen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2011 Je jedno jestli je hra zabalena v 70 partech nebo už je přímo v ISO a se souborem .dvd. Pro tebe je důležitá, zda hra je PAL nebo RF a je aspoň v anličtině. Z jakých torrenů stahovat ti neporadí, chodil jsem na thepiratebay a stahoval z bittorrent. Lepší je si na warezech najít hru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 captforest Odesláno Srpen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2011 Presne tak, radsi si zaplat premium u rozsireneho filehostu (jako fileserve nebo filesonic) a mas klid. Myslim ze tech par kacek za to stoji vzhledem k tomu kolik usetris na hrach :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shady1468626795 Odesláno Srpen 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2011 dík moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Srpen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2011 nebo si najdeš linky na megaupload, kde nemusíš zaplatit ani korunu, aby jsi stahoval skoro bez omezení. Já mám doma hru za pár hodin a nemám co řešit. Doporučuju xbox360iso.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Srpen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2011 Nebo třeba console-power.com je to přehledné a česky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Joska Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 Zkus tohle..je to tam dobrý, rychlí.. :) http://www.gamestorrents.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Milhauz Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 Ahoj,neví nikdo co znamená za torrentem multi5?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mesyas Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 Zkus tohle..je to tam dobrý, rychlí.. :) http://www.gamestorrents.com/ jen taková drobná otázka jak to mám stáhnout když kliknu na tu kolonku s downloadem tak se nic nestane jen mi skočí další strana :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 Ahoj,neví nikdo co znamená za torrentem multi5?? 5-ti jazyková verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MB124 Odesláno Září 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2011 jen taková drobná otázka jak to mám stáhnout když kliknu na tu kolonku s downloadem tak se nic nestane jen mi skočí další strana :D musíš kliknout na [h=2]Fichero: DESCARGAR TORRENT[/h] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
shady1468626795
Nemám stím žádné zkušenosti a proto se ptám, přez který torrent je nejlepší stahovat a hlavně co ? To, kde je přez 70rarů nebo kde je pár souborů např s koncovkou iso a dvd ? nebo něco jiného ? Předem děkuji :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.