RomanSterbb Odesláno Srpen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2011 Prosím po moc z youtube jak si mám dát obrázek toho co je pod názvem videa: Prosím o pomoc díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sunfig Odesláno Srpen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2011 Tak jsem hledal možnosti jak to udělat, a zjistil jsem že pouze partneři (zřejmě s youtube) mají možnost mít tam vlastní obrázek místo tlačítka. Ale můžeš si udělat vlastní vzhled stránky na youtube (tvého video kanálu)... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RomanSterbb Odesláno Září 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 jj ja vim moc dík za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 Mám otázku zase já :D Jak udělat abych mohl nahrávat na YT videa více než 10 minut? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sunfig Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 Mám otázku zase já :DJak udělat abych mohl nahrávat na YT videa více než 10 minut? Z mého poznatku, nevím zda to tak je ale u mě to tak je prostě, jakmile jsem měl dost videí nahraných a měl velké shlédnutí tak jsem dostal informaci že mám možnost nahrávat již 15 minutová, nyní můžu už i více jak 15 minutová :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 silver Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 Hej an vsechny otazky vam muze odpovedet samo youtube!!! staci otazku napsat v anglictine...aspon premejslejte napr: How to upload video on youtube more then 10 min. longer nebo tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mapo1468622753 Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 jak je to stim ze nekdo nahrava filmy? treba pred tydnem sem se tam dival na "Obcansky prukaz" neporusuji tim nejaka prava...sem myslel ze YT si na toto dava pozor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sunfig Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 jak je to stim ze nekdo nahrava filmy?treba pred tydnem sem se tam dival na "Obcansky prukaz" neporusuji tim nejaka prava...sem myslel ze YT si na toto dava pozor No myslím si že řeší převážně zahraniční fimy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
RomanSterbb
Prosím po moc z youtube jak si mám dát obrázek toho co je pod názvem videa:
Prosím o pomoc díky.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.