xboxgamer Odesláno Srpen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2011 Ahoj, nedávno sem si pořídil starší xbox (arcade ) už s flashem, je k němu přiloženo pár DVD s nadpisem Hitachi - předpokládám že se jedná o flash. O xboxu nevím skoro nic, třeba jak zjistit verzi dashboardu, jak zjistit jakou mám mechaniku atd. Ale teď k mému problému : stáhnul jsem si hru Lego pirates of caribean a po vložení do xboxu po mě chce UPDATE - radši sem dal "NO" v domění že bych tím updejtem mohl přijít o flash... A tak se ptám můžu ten UPDATE udělat ? a jak zjistím co ten update udělá ? Omlouvám se za mou neznalost v tomto "oboru" :D a doufám že toto téma patří do této sekce, pokud ne předem se omlouvám !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Srpen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2011 verzi DB zjistíš v nastavení a System info ;) bude tam číslo 2.0.xxxxx.0 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xboxgamer Odesláno Srpen 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2011 A jak zjistím co ta hra potřebuje za verzi DB ? nebo to je jedno ? Děkuji za odpověď ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Srpen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2011 a jakou verzi DB teda máš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xboxgamer Odesláno Srpen 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2011 2.0.8955.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Srpen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2011 Pokud by jsi chtěl hrát hru lego tak updatovat můžeš, ale né ze hry, neboť se to nemusí povést, takže si z netu stáhni DB 12625, který je zároveň posledním DB, který nepřepisuje flash. Jak zjístit, jaký DB vyžaduje hra, tak když hru projíždíš v ABGX tak ti vypíše jaký má wave a na netu se pak podíváš jaký wave vyšel u DB nebo prostě si tu hru najdeš na netu a zjístíš jaký DB vyžaduje a nebo zde na fóru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xboxgamer Odesláno Srpen 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2011 DB 12625--- a mužete mi dat link ? at nestahnu nejakej fake. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Srpen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2011 Lego piráti z karibiku mají ochranu WAVE11. Tvůj Dash Board podporuje WAVE do verze 6. Na to aby sis to mohl zahrát musíš mít DB 2.0.12625.0, ten podporuje WAVE do verze 11 a s flashem by ti neměl nic udělat. Teprve až update DB na verzi 2.0.13146.0 a poslední 2.0.13599.0 přemazává FW mechaniky na originální a tudíž přijdeš o flash. Než něco uděláš, raději počkej, až někdo potvrdí to co jsem napsal, abys zbytečně neriskoval. Edit: Tak vidím, že sem byl moc pomalý Edit2: Informace o tom jakou WAVE mají hry najdeš na stránce abgx.net/verified Edit3: přečti si tohle, je tam odkaz na stáhnutí toho DB http://console-forum.net/tema/117707-wave-10-a-11?highlight=st%E1hnout+update+2.0.12625.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xboxgamer Odesláno Srpen 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2011 Díky moc !!! Xbox úspěšně aktualizován na poslední vhodnou verzi !!! a Lego piráti běží jak mají . Vážně děkuji mockrát ! ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 ještě možná než začneš stahovat a hrát ve velkém, si přečti něco o abgx ;) ušetří Ti to vyhozený DVDčka ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.