Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Prosim poraďte mi ;)


xboxgamer

Recommended Posts

Ahoj,

nedávno sem si pořídil starší xbox (arcade ) už s flashem, je k němu přiloženo pár DVD s nadpisem Hitachi - předpokládám že se jedná o flash. O xboxu nevím skoro nic, třeba jak zjistit verzi dashboardu, jak zjistit jakou mám mechaniku atd. Ale teď k mému problému : stáhnul jsem si hru Lego pirates of caribean a po vložení do xboxu po mě chce UPDATE - radši sem dal "NO" v domění že bych tím updejtem mohl přijít o flash... A tak se ptám můžu ten UPDATE udělat ? a jak zjistím co ten update udělá ?

Omlouvám se za mou neznalost v tomto "oboru" :D a doufám že toto téma patří do této sekce, pokud ne předem se omlouvám !!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud by jsi chtěl hrát hru lego tak updatovat můžeš, ale né ze hry, neboť se to nemusí povést, takže si z netu stáhni DB 12625, který je zároveň posledním DB, který nepřepisuje flash. Jak zjístit, jaký DB vyžaduje hra, tak když hru projíždíš v ABGX tak ti vypíše jaký má wave a na netu se pak podíváš jaký wave vyšel u DB nebo prostě si tu hru najdeš na netu a zjístíš jaký DB vyžaduje a nebo zde na fóru.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Lego piráti z karibiku mají ochranu WAVE11. Tvůj Dash Board podporuje WAVE do verze 6. Na to aby sis to mohl zahrát musíš mít DB 2.0.12625.0, ten podporuje WAVE do verze 11 a s flashem by ti neměl nic udělat. Teprve až update DB na verzi 2.0.13146.0 a poslední 2.0.13599.0 přemazává FW mechaniky na originální a tudíž přijdeš o flash.

Než něco uděláš, raději počkej, až někdo potvrdí to co jsem napsal, abys zbytečně neriskoval.

Edit: Tak vidím, že sem byl moc pomalý

Edit2: Informace o tom jakou WAVE mají hry najdeš na stránce abgx.net/verified

Edit3: přečti si tohle, je tam odkaz na stáhnutí toho DB http://console-forum.net/tema/117707-wave-10-a-11?highlight=st%E1hnout+update+2.0.12625.0

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu