lucanak Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 Chtěl bych se zeptat jaké programy by jste mi doporučily k vytvoření MMORPG hry. Umím docela slušně programovat v c++ jestli mi to pomůže. PS: snad nejsem ve špatné sekci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 Tak zda tedy umíš docela slušně programovat v c++ tak můžeš číst dál, nejlepší bude když si určíš jakou hru by jsi chtěl dělat (jistě že mmorpg ok) ale 2D/3D, poté si najdeš příslušný herní engine který ti bude vyhovovat, v něm se rozkoukáš a časem máš šanci udělat mmorpg (server + klient). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucanak Odesláno Září 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 chtěl bych vytvořit 3D hru ale vůbec newim jak na to (myslim v programech) udělal jsem už pár her ale byli jednoduché a hlavně 2D. Mám tým asi 4lidi + já. Budu rád za každou radu ohledně těch enginů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 http://www.devmaster.net/forums/showthread.php?t=3485 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucanak Odesláno Září 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 který z těch enginů se vám zdá nejlepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 Můžeš například použít unreal engine (zdarma pro nekomereční účely) zda umíš dobře c++ tak nebudeš mít problém, popř. ogre 3D nebo se mrkni na truevision 3D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucanak Odesláno Září 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 takže abych si to zopáknul potřebuju nějaký 3D engine a spoustu trpělivosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 Ano, nejlepší bude když hru postavíš na nějakém enginu, než se patlat od základu s vykreslováním atp. ;) , c++ je podobné c# , to jistě víš, no a pro c# je parádní 3D engine (také 2D) jménem XNA Studio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucanak Odesláno Září 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 díky za tipy a ještě něco slyšel jsem že je dobrý i nějaký esenthel engine nebo nějak tak znáte ho?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doppetrspetla Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 Nebude lepší vytvořit 2D MMORPG? V tak malým a nezkušeným týmu těžko vytvoříš 3D... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 Nebude lepší vytvořit 2D MMORPG? V tak malým a nezkušeným týmu těžko vytvoříš 3D... Třeba najde parádního grafika a udělají něco cool :) , ale řekl bych že taky bude nejlepší se vrhnout na 2D mmorpg (server pro mmorpg nebude opravdu hračka, a pro 3D rpg ještě? :) ) , spetlo, viděl jsem tvoje video o freerunningu a smekám klobouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.