Marco96 Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 Ahoj,mam nový notebook,ale je tady jeden problém,skoro u každé hry mi to nevyhlazuje hrany a nezaostřuje.Grafiku mám NVIDIA GeForce GT 525M.Nevíte čím by to mohlo být?Díky všem za rady :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Září 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2011 chtělo by to screen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Myslíš Antialiasing? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dedelim Odesláno Září 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2011 Dobrý den, mám ten samý problem u grafiky GT525M taky nevyhlazuje hrany u her.Prosím kdo ví,jak to vyřešit tak napište.Já si nevím rady.:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Omni94 Odesláno Září 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2011 zhoušeli jste si v ovladačích nastavit poměr "kvality" ku "výkonu"? je to rotující loho nvidie, s posuvníkem pod sebou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diesel1468626744 Odesláno Září 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2011 zapnete si AA ve hre ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dedelim Odesláno Září 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2011 zhoušeli jste si v ovladačích nastavit poměr "kvality" ku "výkonu"?je to rotující loho nvidie, s posuvníkem pod sebou... Ano skoušel,ale furt to je stejný i antialiasing mám puštěnej:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dedelim Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2012 Už jste vyřešil tento problém ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dedelim Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2012 Už jste vyřešil tento problém?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trapper1468625427 Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2012 Stahni si ovladače...Pusť software těch ovladaču...Najděte nkde u her "užití trojité vyrovnávací paměti" a aktivuj :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dedelim Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2012 Takže mám si stahnout garfický ovladač nainstalovat to ještě chápu ale kde najdu software těch ovladačů někde u her a kde mám dat trojté vyrovnávání.Trochu to prosím rozepiš podrobněji já se vtom nevyznám. :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trapper1468625427 Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2012 Co máš za ovladače ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dedelim Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2012 Já jsem vyskoušel všechny druhy ovladačů na tuto grafiku a stejně to bylo stejný ted mám 266.96 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2012 Triple buffering nemá moc společného s antialiasingem, to spíš s V-syncem. Problém AA neni zrovna jednoduchý. Úplně nejlepší způsob je zadat googlu "název hry" antialiasing. Obvykle hned první odkazy vedou na užitečné rady, jak AA nastavit. Zkus se podívat do samotné hry, jestli tam není položka AA, to bývá ideální volba. Někdy položka není ve hře, ale třeba jen v .ini soubor ve složkách hry. Takže prozkoumat a kdyžtak přepsat. Co se dá zkusit na místě je v Control panelu záložka "Manage 3D setting" a tam položku "Antialiasing Mode" nastavit na Override any application setting a "Antialiasing Setting" na požadovanou hodnotu, obvykle tak 4x Jen podotýkám, jsou hry, které mají s AA obecně problém a některé případy vyřešit ani nejdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.