Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

One Piece: Kaizoku Musou


StefiCZ

Recommended Posts

Tento týden jsme vám přinesli informaci, že herní vydavatelé Namco Bandai a Tecmo Koei připravují společně tajnou hru. Ta bude sice odhalena až za několik hodin, ale už nyní víme, o co půjde, a to díky japonskému magazínu Jump. Ten totiž přinesl preview na hru One Piece: Kaizoku Musou pro Playstation 3, která je inspirovaná populární japonskou mangou. Jediné, co z ní doposud máme, je jediný scan - link , ale jakmile hra bude oficiálně oznámena, určitě na sebe nenechá čekat první trailer a obrázky. One Piece: Kaizoku Musou se navíc určitě objeví na herní výstavě Tokyo Games Show, která začíná za necelé dva týdny.

Zdroj: gamingeverything

překlad: Konzolista

Nadhera, tesim se jako malej. I kdyz se o hre vlastne nic nevi staci mi ze je oznamena :D Je tu nekdo kdo sdili moje pocity?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Příběh je ta nejslabší část hry a slouží spíš jen k odemčení postav(21,je tam Kokuto z 4 filmu:)).Story mod je rozdělen na 14 misí(arrancar saga),na začátku každé z nich je asi ve třech odstavcích řečeno o co se jedná(žádná ukázka).Pak jde jen o to prosekat se skrz hordy nepřátel až k bossovy,shlédnout kratičkou ukázku a porazit bosse.Takhle se to opakuje ve všeh 14 misích.Hra počítá s tim že příběh už znáš takže je to zaměřené pouze na hratelnost.Pak jsou tam ještě mody Missions a Soul attack ve kterých trávíš nejvíce času.Tady je dyžtak link na videorecenzi http://www.ign.com/videos/2011/07/28/bleach-soul-resurrection-video-review

Pokud si fanoušek Bleache tak tě hra bude na 100% bavit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aha na hratelnost... Hral jsem demo a nebyla nic moc :D Bleache moc nemusim, film jsem zadny nevidel a anime kvuli fillerum a srackoidnosti jsem uz utnul. Manga uz sla taky do kytek, vypada to ze hrou se nema cenu zabyvat... Pockam si tedy na One Piece :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...
  • 1 year later...

Čaaw tak mám One Piece Kaizoku Musou doma :cheesygrin: a zatim sem pařil jen chvíli ale už jsem zdolal Don Kriega a teď je část s Arlongem. Jinak jeto podobný Bleachi kdy se člověk probojoval hromadou mariňáků nebo pirátů a na konci jen boss. Grafika je pěkná a videa jsou taky super. Japonštinu to má takže jeto lahoda.:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak na netu je psaný že jeto jako Dynasty warriors což je trochu pravda máš mapu a podle ní chodíš a dostaneš se na větší prostranství kde na tebe naběhnou nepřátelé, porazíš je a běžíš dál. Nevim jak v jiných kapitolách ale třeba u Don Kriega člověk používal Luffyho schopnosti abych se sním dostal přes vodu na další kusy lodi atd. Není to jako Naruto kdy běžíš po mapě až k postavě kde sní pokecáš pak sní bojuješ porazíš a konec. Jinak se hraje spíše za Luffyho jen někdy asi člověk bude hrát i za jiný jako když sem hrál za Zora vs Mihawk, ale spíš jeto jen Luffy za ostatní postavy se dá hrát v nepříběhovým modu. Cut scény jsou docela v pohodě např.

jinak hudba je taková která se k One Piece hodí nevim jestli je tam i něco z anime nějaká hudba ale třeba u Don Kriega semi hudba líbila. No se hrou teprv začínám tak ji nemůžu hned hodnotit ale jeto zas jiný jak Naruto což je lepší taky si člověk víc zabojuje.:)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravim před několika dny jsem dohrál hlavní příběh a musim říct že to bylo bezva,tet je tam ještě tzv.Another log což je takovej vedleší příběh pro ostatní postavy.

Pak mě ještě čeká jakýsi Chalenge mod,ten sem jen zkusil ale tam je obtížnos už docela vysoká.Jian hra je to dobrá zamrzí akorá vynechání několika Arcu jako třeba Skypia a Thriller bark arc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 4 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu