zabiják Odesláno Září 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2011 zdravim hledám jednu strategii dřív sem jí už hrál (je to už starší strategie ) a je to vlastně něco na zpusob age of empire akorát místo vojáku verbujete zvířata nejprve normálka třeba lvi nebo tak ale později je mužete i kombinovat ( vlkoj dáte rybí hlavu a orlí křídla a on muže lítat plavat nebo normálně běhat ) bohužel jsem to hrál už hodně dávno a nevim jak se to jmenuje nemužete mi někdo poradit ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Září 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2011 V životě jsem o takové hře neslyšel..., ale až to tady někdo napíše, určitě hru vyzkouším...(pokud to není nějaký vtip :D), protože takové kombinování bych si nechal líbit...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiják Odesláno Září 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2011 není to vtip je to už hodně stará hra hrál jsem jí naposled asi když mě bylo tak cca 6 a ted mě je 17 :D takže to přez 10 let starý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wor3ch Odesláno Září 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2011 Jediny co me napada je tohle - Black and White http://www.databaze-her.cz/hry/black-and-white/ pripadne dvojka, ale ta neni tak stara. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiják Odesláno Září 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2011 nn to není ono ale díky vypadá to dobře :D to zkusím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.