R4DIM1468626306 Odesláno Září 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2011 Mám, takový problém na asi rok starém NB. Občas se z ničeho nic začne sekat a přestane až po restartu!! co to děla je zřetelne na videu zhruba od 00.58 http://www.youtube.com/watch?v=2hxdfyWmiKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 3n10n Odesláno Září 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2011 A u filmu ti to dela taky? Nevim co mas za za verzi flash, ale me obcas delaval taky todle. Takze mozna, ze problem je ve spatne nainstalovanem flashy. Pokud to dela by to delalo i u videa, tak bude problem nekde jinde. Jinak vic ti ted rict nemohu Edit: Mozna jestli to nedela antivirak, nektere kdyz bezi tak zatezujou pc a proto se to preba seka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 R4DIM1468626306 Odesláno Září 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2011 seka se to i u filmu, her, prostě u všeho a antivirákem to taky nebude (ten jsem taky přeinstaloval) já taky nvm čím to bude, ale už me to pomalu začína **** dělá to čím dál víc. Asi budu muset přeinstalovat Windows. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sunfig Odesláno Září 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2011 Začalo sekání zničeho nic? Neinstaloval jsi předtím nějaký software? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 3n10n Odesláno Září 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2011 hele tak nez ho reinstalujes, tak zkus obnovu do bodu, kdy to fungovalo, a kdyz ani tehdy tak reinst. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 R4DIM1468626306 Odesláno Září 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2011 obnova asi nepujde :) to už jednou davno dělalo. Ale poprvé jsem tomu nedával moc pozornosti. Prostě jsem to restartoval a hotovo! ale teď to dělá čím dál víc a začíná mě to štvát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
R4DIM1468626306
Mám, takový problém na asi rok starém NB. Občas se z ničeho nic začne sekat a přestane až po restartu!!
co to děla je zřetelne na videu zhruba od 00.58
http://www.youtube.com/watch?v=2hxdfyWmiKY
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.