Al Capone Odesláno Září 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2011 Koupil jsem si si novou tv a po pár hodinách hraní a divani se na film se mi najednou začali zobrazovat nesprávně barvy, ale jen u xboxu, když jsem zpátky prepl na tv stanice tak obraz byl v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Září 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2011 A nic viac blizsie? Ked vypnes konzolu a zapnes, tak je to v poriadku? Aku TV mas, ako prepojene? Aku reviziu X360 mas? Ked nic, tak: NEVIEME! (toto je odpoved na tvoju otazku :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Al Capone Odesláno Září 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2011 A nic viac blizsie? Ked vypnes konzolu a zapnes, tak je to v poriadku? Aku TV mas, ako prepojene? Aku reviziu X360 mas? Ked nic, tak: NEVIEME! (toto je odpoved na tvoju otazku :D ) Mám Samsung led lcd tv, xbox 360 slim, a kdyz jsem to vypl a zapl tak to pořád dělalo bordel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Září 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2011 Kabel HDMI? Nemas ho nalomeny? Alebo...? Skus konzolu napojit na iny vstup HDMI v TV, resp. cez iny kabel HDMI a potom este vyskusat aj ine kable ak mas - Component, compozit, VGA...Ale to som ani nemusel pisat, pretoze to by mala byt samozrejmost a az potom hladat odpovede na forach! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Al Capone Odesláno Září 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2011 no tak je to hdmi kabelem..ale stejně je to na ho*no, člověk si něco koupí a za pár hodin se to podělá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 djmajkl Odesláno Září 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2011 no tak je to hdmi kabelem..ale stejně je to na ho*no, člověk si něco koupí a za pár hodin se to podělá já si koupil HDMI kabel za nějakych 90-100Kč s pozlacenýma konektorama a pořád mi spolehlivě funguje :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Al Capone
Koupil jsem si si novou tv a po pár hodinách hraní a divani se na film se mi najednou začali zobrazovat nesprávně barvy, ale jen u xboxu, když jsem zpátky prepl na tv stanice tak obraz byl v pořádku.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.