Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

MAFIA 2 trhání


NoLimit

Otázka

Poprvé jsem se dostal ke konzolové Mafii 2 a docela me zarazilo to vyrazne trhani obraz (screen tearing) plus (hlavne tedy pri jizde autem) mirne sekani - je to normalni? Mam vypalenou CZ verzi (vypaleno tak, jak se ma - rychlost, medium apod.).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

23 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

s tim nic nenadelas, xbox (i PS3) pres velkohube reci vyrobcu je proste a jednoduse uz zastaraly a nema graficky vykon ktery po nem vyvojari chteji...

samozrejme se nabizi otazka proc radsi neorezou grafiku misto aby meli z her casto 20 FPS slideshow ale hadam ze je to proto ze vetsine lidi screen tear nebo trhani nevadi...

(a nevadi jim podle me jen proto ze nemaji moznost srovnani - kdyby videli 60 FPS PC verzi okamzite by poznali ze ta konzolova je tak nejak horsi :) )

kazdopadne sorry za offtopic, k tematu: nic s tim nenadelas, screen tear zmizi jen kdyz hra ma zapnuty VSYNC coz nektere maji, nektere ne, pokud to nemaji a neda se to v options zapnout tak se neda nic delat, s nizkym FPS a trhanim taky nenadelas nic :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
Ok...ted mi rekni, jestli jsi to na konzolich hral? Protoze jinak je tva odpoved sice zajimava a obsahla, ale v tomto pripadne bezpredmetna :)

mam uz doma 4 mesice xbox a hraju denne :) jenze predtim jsem bezmala 10 let hral na PC takze vidim ty rozdily no :)

mafii 2 jsem hral demo a bylo to presne jak pises - hratelne ale trhane (nevim jestli ta demo mise je i v plne verzi ale jak tam v te likerce zacalo horet tak se to trhalo proste hrozne...)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Hrál jsem CZ verzi a neřekl bych že by se mi trhal obraz, zatím u žádné hry, samozřejmě párkrát se mi stalo že se mi trochu zasekala hra, ale to jen v pár případech a ne abych hrál s trhaným obrazem, vše jede plynule. Trhá se ti to i u jiných her a hraješ s HDD?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

U ostatnich her jsem nic podobneho zatim nezaznamenal. I kdyz jsem jich na tomto Xboxu zatim moc nehral. Crysis 2 se trha jeste vic, ale to je podle videi jinych hracu uplne normalni. Jinak Red Faction Armageddon, Mass Effect 2, Fifa 11 a Dirt 3 jsou celkem v pohode. U Mafie 2 je screen tearing skoro vsude, hlavne pri jizde v aute a v interierech. U te jizdy navic dojde k obcasnemu trhnuti, treba pri prudkem zataceni nebo pri prujezdu casti, kde se nacita hodne objektu (stromy, hodne budov) atp...

Vsechny jedu z HDD.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Ono to fakt nejde moc poznat, když hraješ jen na té konzoli. Mafia II se my tam taky trhala, ovšem pro mne znatelné to bylo hlavně až když jsem měl možnost to hrát na pořádném herním železe. (dnes už průměrném)

Takže rozhodně, mělo by to být normální.

Člověku který to hrál jen na xboxu to připadá normální, ale já taky zjistil, že na herním pc to má být opravdu jinak! Trhá se to hlavně při zmíněné jízdě autem a přestřelkách v budovách. No tedy všude, jen v cutscénách jsem si toho výrazně nevšiml :) . Jinak všechny ostatní hry pokud si pamatuju, se netrhalo nic.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
Ono to fakt nejde moc poznat, když hraješ jen na té konzoli.

Člověku který to hrál jen na xboxu to připadá normální, ale já taky zjistil, že na herním pc to má být opravdu jinak!

tak tak :) podobne je na tom taky treba RDR nebo GTA4 (pravda ze u RDR ale jaksi neni na vyber na cem hrat :) )

ale opravdu to neni pravidlem u kazde hry, treba takovy DIRT2 (3 nevim ale ma stejny engine takze hadam ze na tom bude podobne) ma pevne VSYNCovane 30 FPS proste porad a kdyz se k tomu prida citlivy motion blur tak je to nadhera a vyssi FPS vubec neni potreba

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

no jak píšeš, hrál jsem mafii II, žádné trhání jsem nezaznamenal (hrál jsem i na PC). Co se týče té Crysis 2. Tak tam se mi to nesekalo už vůbec :D:D. Jenom v multiplayeru jednu za 2 minuty minilag? Nevím proč tu jakýsi chytrák říkal ,,Smrt konzolím". Mám PC (AMD phenom II 4x 965 BE (4x 3,4),GTX 460) a na té konzoli se mi hraje lépe, s tím ovladačem je to takové férovější a baví mě to víc... No z5 k tématu... Nevím proč ti to dělá, nemůže to být těma úpornýma vedrama? Že by to prostě větrák blbě chladil nebo tak nějak? Jako samozřejmě jsou chvilky trhání,ale to je fakt minimální (tedy u mě)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Chtěl bych vidět systém, u kterého se zvyšující se teplotou klesá výkon.

Jiný release obvykle nepomůže, herní části bývají stejné, mění se jen "omáčka" okolo.

Nicméně, mám trochu dojem, že se tu bavíte o dvou věcech. Trhání jako nízký, nebo kolísající framerate a "plavání" obrazu, tedy chybějící Vsync.

Vsyncu her pro konzole často nebývá (Alan Wake, nebo Darksiders jsou dobré příklady) a když už není, nedá se nijak přidat. Co se obšem může měnit, je uživatel. někomu nevadí skoro vůbec a ani si ho nevšimnou, někomu vadí docela dost.

Co by _možná_ mohlo poci je změna rozlišení. Údajně to někomu pomáhá. Někomu ale zase ne. Zkus to, za to nic nedáš.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu