DropTheBomb Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 Dobrý den potřebuji poradit,vím že to bude trapné s ohledu,práce a musím si vybrat sám ale potřebuji radu od vás.Musím si vytvořit min.2 simíky to je Batole,dítě,teeneger,mladý dospěly,dospěly,senior a nevím jaké si udělat jaký budou nejvyhodnější,nejlepší.Prosím koho si udělat díky.Oblečení atd si udělám podle mého vkusu jen koho.Prostě nejlepší,nejvyhodnější,nejidelanější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DropTheBomb Odesláno Září 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 Odpovězte prosím když si to přečtete a poradte! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DropTheBomb Odesláno Září 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 Prosím o radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 Udělej si takového simíka který ti bude podobný, dopřej mu to co máš rád ne? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DropTheBomb Odesláno Září 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 Ale i si mám udělat Mladýho dospělého a dospěleho + teeneger,senior a takové .Koho si mám vše udělat aby to bylo co nejvyhodnější,nejidealnější,a atd. Jinak co má rád a atd jídlo,a atd to udělám sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 Nejvýhodnější :lol:. Takhle se to brát nedá. Dítě se dá vychovávat a dospělý má už vlastnosti dané ze života :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 Udělej si normálně jednoho mlaďáka. Hraj za něj, najdi si partnera/ku a zploď dítě. Až Ti umřou velký simáci, tak pojedeš za to dítě. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 Ale on chce poradit jakýho :) akorát jsem nepochopil jakýho,lol,jestli teenegera nebo dospělýho,atd (odpověz :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.