TheChoosenOne13 Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 kdybych měl ale takhle dvě konzole, jak je to po tom s achievementama? to mám na každý konzoli jen ty achievementy co si tam nasbírám nebo to jde nějak propojit?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 Aby se do toho Mrkvosoft nepustil víc a za chvilku aby jsme tam tech konzolí neměli třeba 5 :) stejně když sleduju herní stránky - napr.Eurogamer - tak ten MS ted vsechny sere co dělá,např.s těma exclusivníma dlc apod.,to sere i mě Když si koupíš jednu na origo tak to stačí a nemusíš kupovat další 3 :) jinak jaccomo, myslim že tak jak ty tu po dnešku dopadnou všichni (pokud teda bude vlna banu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 Když si koupíš jednu na origo tak to stačí a nemusíš kupovat další 3 :) jinak jaccomo, myslim že tak jak ty tu po dnešku dopadnou všichni (pokud teda bude vlna banu)[/QUOTNo a je už to teda vůbec nějak ověřený, že se jedná o ban vlnu?kde by se to vůbec dalo zjistit?když byla poslední tak jsem jeste xko neměl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 banová vlna by byl ted docela logická ... kdyby všichni dostali ban pak by vyšel battlefield gears 3 a forza a všichni by si kupili znovu xka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 jasná volba bude udělat na BANnutou konzoli JTAG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 jasná volba bude udělat na BANnutou konzoli JTAG hmm...to asi jo.,začíním o tom přemejšlet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 kdybych měl ale takhle dvě konzole, jak je to po tom s achievementama? to mám na každý konzoli jen ty achievementy co si tam nasbírám nebo to jde nějak propojit??profil zkopíruj na flashku a pak ji můžeš přendávat z jednoho xka do druhého. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 nojo jen ze ne na vsech konzolich muzes udelat jtag to si zapomel dodat :-DDDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheChoosenOne13 Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 profil zkopíruj na flashku a pak ji můžeš přendávat z jednoho xka do druhého. a když by byl na tom jednom xku ban, to tomu nevadí?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 Ne, nevadí. BAN je vázán na konzoli nikoliv na profil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packys2 Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 NN ban se vztahuje na konzoli na ne na profil !!!!! :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 když profil zkopíruješ do zabanovaného xka, tak ti ho poškodí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packys2 Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 lacodekany - si mě předběh HHHH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 nojo jen ze ne na vsech konzolich muzes udelat jtag to si zapomel dodat :-DDDDD ale jde ;) jen se tomu říká Glitch hack ;) do něj půjdu i jááá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheChoosenOne13 Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 když profil zkopíruješ do zabanovaného xka, tak ti ho poškodí. aha, takže profil si můžu zkopírovat jen ze starýho xka do novýho ale zpět už to pak nejde (že bych jako střídavě hrál na dvou konzolích a přesouval pořád achievementy to nejde) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ca3saR Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 vcem je vlastne vyhoda v JTAGu ?? kcemu mi to je dobre ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 vcem je vlastne vyhoda v JTAGu ?? kcemu mi to je dobre ? například už jen spouštění her přímo z HDD, takže tě vůbec nemusí trápit ani novej způsob ukládání dat XGD3 a tim pádem nemusíš mít ani flash ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ca3saR Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 takze ani zadne patchovani ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 takze ani zadne patchovani ? ne .............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 takze ani zadne patchovani ? Ne, ale hry je potřeba stahovat ve speciálním formátu určeném pro JTAG/Glitch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ca3saR Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 tak to se mi libi ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ca3saR Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 a kdyby mi byl ban jedno a vubec nemel pripojeny x k netu tak muzou zjistit ze mam flash a dostat flag/ban ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 a kdyby mi byl ban jedno a vubec nemel pripojeny x k netu tak muzou zjistit ze mam flash a dostat flag/ban ? A čemu by ti to bylo vědět když by jsi na netu nikdy nechtěl být . V tom případě ti to může být všechno jedno jako mně . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 Ne, ale hry je potřeba stahovat ve speciálním formátu určeném pro JTAG/Glitch Tohle není pravda. Klidně se dá stáhnout ISO a to rozbalit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ca3saR Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 jen se ptam protoze si chci koupit x (slimaka) a nwm jestli ma vubec cenu ho mit pripojeny na net (hrat mp)... proto se ptam na to jestli bych dostal flag kdybych byl off Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.