svarcik12 Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 Dobrý den,mam takový problém s iphone 3g.Když iphone necham 2 minuty zamčený tak se mi vypne a jde zapnout až po strčení do nabíječky. Vůbec navím co s tím mám dělat prosím o radu. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jura555 Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 Zkus restore bez zálohy, pokud nepomůže, tak to pravděpodobně bude baterie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 svarcik12 Odesláno Září 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 Už to zkoušim snad to pude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 svarcik12 Odesláno Září 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 Tak to bohužel nejde budu to muset dát do opravny :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jura555 Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 Co nejde? Restore? Nebo to dělá to samé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
svarcik12
Dobrý den,mam takový problém s iphone 3g.Když iphone necham 2 minuty zamčený tak se mi vypne a jde zapnout až po strčení do nabíječky. Vůbec navím co s tím mám dělat prosím o radu. Děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.