kamil123 Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 dobry den potreboval bych nejak pomoct z hacknutim nebo jak se tomu rika meho psp aby mi sli hry ktere si stahnu uz sem hledal snad vsude a nikde nemuzu najit navod pomuzete mi prosim psp-3004 verse 6.20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 Nemůžeš najít? Takže jsi nehledal co? Console Forum - PSP - PSP Tutoriály - 6.20 Pro-B9 Permanent by Taxik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 No tak to jsi asi nehledal pořádně, kdyby jsi se podíval do sekce Tutoriály, tak hned třetí odkaz je 6.20/6.35/6.39/6.60 PRO-B9 Permanent Patch ! 8.7. nebo tady na jiné stránce . Tak příšte prosimtě alespoň nelži, že jsi to hledal snad všude, když jsi se nai nesnažil se někam koukout takoví lidi mě akorát dokážou pěkně nas***. EDIT: Sakryš pozdě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kamil123 Odesláno Září 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 jj dik uz vim jak to udelat ale nevis jesi to funguje nerad bych si znicil moje psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 Co se tam píše? na 100% Nehrozí Brick u Instalace Pro-B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kamil123 Odesláno Září 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 jo ale to pro-B funguje stejne jako to druhy akorat se po vypnutu vzdy jakoby restartuje ne? takze kdyz restnu psp tak se vrati do puvodni verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 6.20 PRO B9 je dočasný CFW, který se po restartu PSP smaže a je třeba ho přes Fast Recovery spouštět znovu a 6.20 PRO B9 Permanent ti tam zůstane nastálo, dokud ho neodinstaluješ. Doporučuji Permanent. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kamil123 Odesláno Září 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 jo ale aby kdyz si tam dam ten permanent aby nezamrzlo a to uz pak neopravim a tady u toho mi nevadi kdyz to budu muset furt zapinat ten fast recovery bude to jistejsi jo a ezte sem se chtel zeptat kdyz to vse nainstaluji tak co pak mam udelat abych si tam moch dat hry a zapnout je.to jeposledni otazka jo a moc vam vsem dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 aby nezamrzlo a to uz pak neopravim Kdo říkal že se při zamrznutí něco stane? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 Ale co by ti tam sakra zamrzlo, to nechápu, já už Permanent používám od jeho vzniku (asi půl roku) a nikdy mi tam nic nezamrzlo, kromě pár případů, kdy jsem zkoušel nějaký plugin nebo téma, a to pak není problém při startu PSP držet SELECT a najede to do OFW, kde se může případný problém odstranit, nebo se podrží tlačítko R a najede to do recovery menu, kde se dají vypnout pluginy a nebo pro krajní případ (který stejně asi nikdy nenastane) existuje záchranná odinstalace permanent patche O+X+Select+Start, to se drží při najíždění PSP. Každopádně Permanent je lepší, je to otrava to pořád po každym vybití PSP nebo po vyndání baterky nahazovat. No a a s tím hraním her, co by jsi měl asi tak udělat, ty hry si stáhneš a dáš je do složky ISO, kterou vytvoříš na kořenové složce karty (to znamená ta první složka po připojení do PC) a pak hraješ, to je vše. EDIT: Sakra FxR zase jdu pozdě, hernajs, já mám ale smůlu :wohow::wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kamil123 Odesláno Září 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 no tak to reknu ot takhle co vic doporocujute a jake je sance kdyz to provedu spravne ze mi to pude a nepose** to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kamil123 Odesláno Září 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 jj diki ti moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 Svůj názor jsem prezentoval už nahořejc, tak ale ještě jednou a do třetice: za sebe (a myslím, že i za ostatní) doporučuji jedině Permanent a je 99,999% že to vše bude fungovat správně, na tom se snad ani nedá nic pos***. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kamil123 Odesláno Září 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 jj ja se do toho trochu zamotal ale hrozne ti dekuju ze si stakovim teletem jako sem ja sis delal nervi fakt dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kamil123 Odesláno Září 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 hele me to nejak nejde kdyz si to dam do slozky game tak se mi tam nic neobevi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 Ehm, pořádně si přečti můj příspěvek z 16:01, píšu tam snad něco o složce game? Já tam teda vidím, že jsem ti psal cituji No a a s tím hraním her, co by jsi měl asi tak udělat, ty hry si stáhneš a dáš je do složky ISO, kterou vytvoříš na kořenové složce karty (to znamená ta první složka po připojení do PC) a pak hraješ, to je vše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kamil123 Odesláno Září 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 nn uz nic uz to de Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kamil123
dobry den potreboval bych nejak pomoct z hacknutim nebo jak se tomu rika meho psp aby mi sli hry ktere si stahnu uz sem hledal snad vsude a nikde nemuzu najit navod pomuzete mi prosim psp-3004 verse 6.20
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.