Marco96 Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Odesláno Září 6, 2011 Ahoj,mám CFW LT+1.9,a stahoval jsem si hry,u žádné až u jedné mi to neudělalo,.Takže stáhl jsem si hru Saw 2 Flesh And Blood,a vše bylo v pořádku-(AGBX kontrola,Vypalování,aji správné media DVD+R DL Verbatim.)Ale když dám hru do mechaniky Xboxu,tak to začné hrát a asi po peti se♥♥♥♥♥ch to napise-(This disc is unreadable),a nabídnutí vyčištění disku a restart xboxu.Nevím čím by to mohlo být?Díky za rady :) Citovat
DARK SPIRIT Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Odesláno Září 6, 2011 možná špatný kus dvd? zkusil bych to vypálit ještě jednou. :) Citovat
Ravendhi Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Odesláno Září 6, 2011 Nebo už odchází vypalovačka a děla chyby při zápisu. Citovat
Bargud Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Odesláno Září 6, 2011 Vypaluješ na pc nebo na noťasu? Z notebooků to až často nejde (v nových už jsou určitě lepší vypalovačky). Zkus vypalovat dál a jestli ti to někdy udělá a někdy ne, tak opravdu odchází vypalovačka... Citovat
Marco96 Odesláno Září 6, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Září 6, 2011 ahoj vypaluji na PC,ale na dvd nejsou patrné žádné známky porušení stopy :( Citovat
Marco96 Odesláno Září 6, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Září 6, 2011 No kdyžtak skusit tu hru stáhnou znovu z jiný stránky a vypálit znova no :).Ale vřele díky všem za rady :) Citovat
Ravendhi Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Odesláno Září 6, 2011 Instaluješ hry na HDD, nebo hraješ pouze z mechaniky ? Pokud máš starší xbox, možná už je opotřebovaná DVD mechanika, je to taky jedna z variant, ale to by ti zřejmě vynechávala i u jiných her. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.