Marco96 Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 Ahoj,mám CFW LT+1.9,a stahoval jsem si hry,u žádné až u jedné mi to neudělalo,.Takže stáhl jsem si hru Saw 2 Flesh And Blood,a vše bylo v pořádku-(AGBX kontrola,Vypalování,aji správné media DVD+R DL Verbatim.)Ale když dám hru do mechaniky Xboxu,tak to začné hrát a asi po peti se♥♥♥♥♥ch to napise-(This disc is unreadable),a nabídnutí vyčištění disku a restart xboxu.Nevím čím by to mohlo být?Díky za rady :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DARK SPIRIT Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 možná špatný kus dvd? zkusil bych to vypálit ještě jednou. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 Nebo už odchází vypalovačka a děla chyby při zápisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 Vypaluješ na pc nebo na noťasu? Z notebooků to až často nejde (v nových už jsou určitě lepší vypalovačky). Zkus vypalovat dál a jestli ti to někdy udělá a někdy ne, tak opravdu odchází vypalovačka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marco96 Odesláno Září 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 ahoj vypaluji na PC,ale na dvd nejsou patrné žádné známky porušení stopy :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marco96 Odesláno Září 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 No kdyžtak skusit tu hru stáhnou znovu z jiný stránky a vypálit znova no :).Ale vřele díky všem za rady :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 Instaluješ hry na HDD, nebo hraješ pouze z mechaniky ? Pokud máš starší xbox, možná už je opotřebovaná DVD mechanika, je to taky jedna z variant, ale to by ti zřejmě vynechávala i u jiných her. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.