Batista123654 Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 Zdravím. V pátek si hru koupím. Rád bych s Vámi na steamu zahrál. Nick je fighttohead. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 Jde to i stáhnout ?Rád bych si s tebou zahrál :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 To se někdo má když má na to PC :( ale jinak si myslím že to zatím nestáhneš ale jistě to nevím ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 To se někdo má když má na to PC :( ale jinak si myslím že to zatím nestáhneš ale jistě to nevím ... Už před skoro 5 dny byla na internetu nějaká verze ale zatím bez cracku, dnes odpoledne vyšla Reloaded verze a také crack, všichni to tahají... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Batista123654 Odesláno Září 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 Tak je to na steamu. Ale tam je to většinou dražší než u nás krabicovky. Pokud chcete zahrát. Na servry to pustí jen originálky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 Na warforu je to dva dny už funkční...osobně vyzkoušeno. Teďkom ke hře, hra měla obrovský potenciál, bohužel mě zklamala. Po hodině mě to přestalo bavit, protože to byl stereotyp, stereotyp a ještě jednou stereotyp, tahle hra moje peníze nedostane.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 souhlas s assassinem stereotyp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KukiCZ Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 Souhlas s Assasinem a Davidem po hodině a půl hraní jsem to odinstaloval hrozný stereotyp očekával jsem od toho mnohem víc ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 Souhlas s Assasinem a Davidem po hodině a půl hraní jsem to odinstaloval hrozný stereotyp očekával jsem od toho mnohem víc ... No na mě hra působí tak 50 na 50, když se nudím jdu pokilit pár zombie, jinak nehraji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmogCZ Odesláno Září 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2011 Oco tam jde? To tam plníte nějaký ukoly nebo jen vybere za koho budete hrát a jdete do světa s mačetou,kulometem a zabíjíte třeba s parťákem za prdelou v Islandu? :D L4D vs. Dead Island? Ani jednu hru nevlastním ale u DI píšou "Obsahuje čtyři kopie hry – Pošlete kopie navíc svým přátelům." což by bylo pro nás steamaře levný a L4D stojí 13éček....Jednu z těhle dvou her si chci koupit ale Trailer je Trailer nic nepoznáš :D (nebo nato hodím bobek a koupím Warhammer 40k Space Marine) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Batista123654 Odesláno Září 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2011 Přečtěte si tuto recenzi. Je docela pravdivá http://www.eurogamer.cz/articles/dead-island-recenze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trewis Odesláno Září 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2011 Mna tato hra teda chytla zo zaciatku strasna nuda ale neskorej som sa do toho dostal a super hra. Uz som skoro u konca kdo hra coop tak ma o zabavu postarane bohuzial ja nemam skym hrat a nemam ani originalku ale je to dobra hra naposledy ma takto chytol assassins creed2 a metro ale toto je asi este lepsie :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VoKoCA Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 Hru mám také, Steam nick je "vokoca13". (Pořád nevím, proč jsem si ty účty dělal dva, ale protože jsem z nějakého důvodu kupoval na tom druhym, tak tam jsou ty čísla. :D) EDIT: Nemůžu tě na Steamu najít, máš tn nick správně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 Ja to hral i s 4 lidma na coopu a je to fakt zabava(jedine co chybi je jako napr u Borderlands zvysena obtiznost kdyz je vice hracu) super je ze kdyz hru dohrajete tak vam zustanou zbrane a levele a muzete hrat od zacatku. Me to fakt bavilo...a jako stereotyp mi to vubec neprislo..... BTW: Hru jsem si krasne vytunil svou zalibou prepisovat soubory :D zkusil jsem tam dat ten MOD co je na X360 hra se mi zahadnym zpusobem podelala...tak jsem tam dal starej soubor....a ted...jsem na zacatku...stejnej level vsechno...ALE...jsem nesmrtelnej....nenicej se mi zbrane a mam nekonecnou munici :D vubec nevim jak se to mohlo takhle podelat..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VoKoCA Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 Ja to hral i s 4 lidma na coopu a je to fakt zabava(jedine co chybi je jako napr u Borderlands zvysena obtiznost kdyz je vice hracu) super je ze kdyz hru dohrajete tak vam zustanou zbrane a levele a muzete hrat od zacatku. Me to fakt bavilo...a jako stereotyp mi to vubec neprislo.....BTW: Hru jsem si krasne vytunil svou zalibou prepisovat soubory :D zkusil jsem tam dat ten MOD co je na X360 hra se mi zahadnym zpusobem podelala...tak jsem tam dal starej soubor....a ted...jsem na zacatku...stejnej level vsechno...ALE...jsem nesmrtelnej....nenicej se mi zbrane a mam nekonecnou munici :D vubec nevim jak se to mohlo takhle podelat..... Počkat, a to máš hru na Steamu? Můžeš s tím jít na COOP? Haha, to by bylo celkem dobrý. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 Počkat, a to máš hru na Steamu? Můžeš s tím jít na COOP? Haha, to by bylo celkem dobrý. :D cau nn nemam ji na steamu(pokud nemyslis SmartSteam :D ) jinak COOP normalne hraju s bratrem po LANu a nebo s klukama obcas po Hamachi(funguje to taky) BTW: celkem problem tam je ze ♥♥♥♥♥i udelali svuj voice chat...a nejde vypnout...takze musis kecat pres nej...a kdyz mas skype nebo neco takovyho tak se slysis 2x...ALE :D je na to takovej super trik jak to prechcat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.