moral3z Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 Zajímalo by mě, jakou používáte v PSP kartu.... jestli někdo máte třeba micro SD v adaptéru nebo jen klasický memory sticky.... Já mám zatím 2gb memory stick, ale právě přemejšlim buď 8gb memory stick nebo 16gb micro sd + adaptér... jak ste na tom vy? btw. seká se mi VC asi každých pět vteřin, je to normál? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 Já nepoužívám žádnou kartu, protože mám PSP GO!, které má 16GB paměti :) Jestli tím VC myšlíš GTA:Vice City Stories, tak je to tím, že to nejspíše máš ve formátu CSO. Převeď si tu hru do ISO, nebo si jí znovu stáhni rovnou v ISO, a bude to v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 pokud máš CSO a pomalou kartu tak je normalni že se ti GTAčko seká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 Já hrál GTA VCS na fake paměťovce v ISO s CPU na Default na Fatku a no problemo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-zere Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 Ja používám 2x SDHC 16gb v adapteru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 Já používám Sandisc,a jsem s ní na 100% spokojen :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 SanDisk 16 GB,chtělo by to větší,16 GB na filmy a 32 GB na Hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krisa Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 ja mel SanDisk 8 GB jeste predtim sem mel micro sd ctecku a game-card.eu u SanDisku je rapidnější rychlost načítání :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Madridista* Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 Já používám adapter ..... A to GTA se mi taky sekalo ale nastavil jsem si frekvenci obě dvě na 333/166 nebo tak něco a už to bylo v poho :) ... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R@zer Odesláno Září 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2011 redukci + SDHC 16GB Kingmax CLASS10, nakupto za 540 :cheesygrin: sice by melo byt kopyrovani 10MB/s na to jsme se sice nedostal ale i tech 8,1MB/s je slusnych. Oproti ctecce ktera dosahne sotva 500KB/s a kdyz kopyrujes treba 5GB dat tak to je peklo :blejt: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.