Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Crysis 1

tekken90

Recommended Posts

No, abych řekl pravdu, jednička mě taky nijak extra nebavila... Ale dvojka mě celkem baví, ten scifi nádech ve městě je prostě skvělej. Asi to souvisí i stím, že jsem si náramně užil film Battle L.A. :-) - Město, vetřelci, vojáci... super kombinace v super provedení.

Jinak vyjde na PSN a XLive za 519Kč/1600MS.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo , doufám že později naplánujoou i diskovou edici , protože se mi z xbox live nechce tahat nějakých 8gb :D ... proto počkám zda li se časem EA neumoudří a nevydají to i jako GOTY edici na disku ... což dost pochybuju

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Mě jednička bavila, jenom mi přišlo, že augumentace - sakra to ten DeusEx :) - teda schopnosti nano-obleku nebyly moc prakticke. Ve dvojce mi přišli lepší - viz skákání nebo automatiká aktivace při melee atd. Ale je fakt že gafiky jsem si tenkrát moc neužil, moje šunka přitom málem zkolabovala :D

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

vypadá moc dobře, sice průměrný framerate je z mého kritického pohledu horší, čili 25-30fps je málo, ale Crysis2 ho měla stejně špatný, každopádně musím říct, že grafika je úžasná, cryengine 3 vylepšuje zvuk o třídu výš, zvláště v interiérech, fyzika je trošičku osekanější, ale stejně musím uznat, že dvojka Crysis proti této hře odpad

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu