tekken90 Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 První trailer http://www.youtube.com/watch?v=JbbM6xHZYAY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 Pěkný, těšim se na to. Konečně si zkusim 1, kterou mi PC nerozběhne ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 tak jestli to bude mít tak děsný framerate jako dvojka, tak potěš, naštěstí jsem to už dohrál před lety na PC a musím říct, že dvojka je fakt slabá, takže ti co to nikdy nehráli budou nadšeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dacik Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 Mi přijde,že oba dva díly Crysis jsou jenom takové hodně pěkné technologické dema :D Grafika je nádherná, ale herně je to o ničem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 dacik souhlasim, jediny crysis ktery byl fakt zabavny byl datadisk warhead od cryteku pobocky madarska. Ty udelali fakt super akcni hru. btw asi to ma vyjit na PSN??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 No, abych řekl pravdu, jednička mě taky nijak extra nebavila... Ale dvojka mě celkem baví, ten scifi nádech ve městě je prostě skvělej. Asi to souvisí i stím, že jsem si náramně užil film Battle L.A. :-) - Město, vetřelci, vojáci... super kombinace v super provedení. Jinak vyjde na PSN a XLive za 519Kč/1600MS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Září 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2011 jednička mě moc bavila ale na pc jsem jí nedohrál.. pětikilko libová cena.. konečně si projedu i jedničku celou (: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Září 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2011 Jo , doufám že později naplánujoou i diskovou edici , protože se mi z xbox live nechce tahat nějakých 8gb :D ... proto počkám zda li se časem EA neumoudří a nevydají to i jako GOTY edici na disku ... což dost pochybuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Září 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2011 Jo , doufám že později naplánujoou i diskovou edici nevydaji, tohle se bude dat jen stahnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Araym Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 Mě jednička bavila, jenom mi přišlo, že augumentace - sakra to ten DeusEx :) - teda schopnosti nano-obleku nebyly moc prakticke. Ve dvojce mi přišli lepší - viz skákání nebo automatiká aktivace při melee atd. Ale je fakt že gafiky jsem si tenkrát moc neužil, moje šunka přitom málem zkolabovala :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Září 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2011 Měli bychom se dočkat 4.října na PSN. Nemáte někdo tušení kolik bude zabírat na disku? Docela uvažuji o koupi, ale nechci stahovat obrovský data. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dacik Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 Tak dal jsem crysis 2 druhou šanci a znovu ho rozehrál a už i dohrál. A musím se přiznat,že mě to docela chytlo. Takže beru zpět svůj první post :D. Crysis 2 je dobrá hra :), bavilo mě to více než třeba Call of Duty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 líbí se mi, že všichni mluví o tom, že Crysis 1 je v češtině jen na X360 a překvapilo mě, že na PS3 je taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 jak vůbec vypadá jednička? :D už se těšim až budu na stroji a stáhnu si jí... jéééje moc se těšim jak se zas budu prohánět po džungli a kácet palmy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 vypadá moc dobře, sice průměrný framerate je z mého kritického pohledu horší, čili 25-30fps je málo, ale Crysis2 ho měla stejně špatný, každopádně musím říct, že grafika je úžasná, cryengine 3 vylepšuje zvuk o třídu výš, zvláště v interiérech, fyzika je trošičku osekanější, ale stejně musím uznat, že dvojka Crysis proti této hře odpad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 stejně musím uznat, že dvojka Crysis proti této hře odpad diky, dvojka me vubec nebavila a chci zkusit jednicku, to jsem chtel slyset Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 no nevim jak vám, ale mě ten extrémě kolísavej framerate kazí dojem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 dyt to tak hrozny neni, zatim sem na NALEZISTe a vse jede jak ma, typuju ze v aliensky lodi to bude kolisat dost, ale rozohodne to neni tak jak v crysis 2 =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Já sem žádný pokles frameratu po celou hru nevnímal, co mě sere jsou stíny, především u pohybujících se objektů. Kdyby je tam nedali vypadalo by to mnohem lépe.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 njn, Crysis je možná nejhezčí konzolová střílečka, každopádně optimalizace Crytek neumí trochu jsou problémy s AI, ale doufám, že vydají nějaké patche Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 problemy s AI byly i u PC verze a za celou dobu na to nic nevydali... je to jen predelavka, pochybuju ze vubec nejaky patch vypusti, leda ze by nejaka chyba branila v chodu hry, coz neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Mě AI problémy nedělá, většinou všechny povraždim dřív než se jejich AI stihne nějak projevit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 no prdel je to na delta obtiznost kdyz kolikrat jdu neviditelnej a najednou to do me nekdo zacne sit :p, oni ty kurvy snad videj i pres steny :o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Moje taktika na deltě je je zdálky z křoví všechny uspat, pak tam rychle naběhnout a dodělat je :). Ne všude to samozřejmě funguje ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 tojo, ale kuly tem blbej stinum co tam udelali to je kolikrat tezky nekoho vubec najit, nejhorsi to je v lese a treba jeste v noci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.