Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

muze mi prosim nekdo kdo zna crysis na PS3 do SZ nebo spojleru napsat jak...

porazit z paluby ufounskou lod v mori? Sestrelim ji 4 strilny a potom po uvolneni stitu mam pouzit urcitou zbran kterou nemam a i kdyz jsem dve hodiny behal semtam po palube proste mam zasek a nevim kde ten kanon najdu :cry:

I kdyz jsem jinak zatim ve hre nemel s postupem problem vcera uz jsem tenhle zakus nevydrzel a mrknul se na Youtube kde jsem nasel jen PC verzi a tam je to bohuzel uplne jinak nez na PS3 tak nevim jestli uz sem starej nebo mam nejakej bug protoze by to nebylo poprve za dobu hrani :cry:

Dekuju moc

Odesláno

Trotlos:

Budeš muset restartovat level. Ta zbraň je ve skříni v tý laboratoři jak sedíš v tom křesle a Rosenthalová s vědcem stahujou data z tvýho nanosuitu. V tu chvíli si jí ještě vzít nemůžeš ale tou místností budeš později ještě jednou procházet a to už jí sebrat můžeš.

Odesláno

lidi jak udelat trofej Weapon Master? Neco mi asi unika :p uz sem v ACT III a nerad bych aby mi tahle trofej utekla, kuly 100% trofeji a platine, predpokladam, ze ta trofej je zabit z kterekoliv rucni zbrane, ale prijde mi, ze uz sem mel v ruce vsechny, s kazdou nekoho zabil a stale nic, nebo se jeste nejake dockam na konci hry? :o

pocitaji se do toho i zbrane v autech atp ?

Odesláno
lidi jak udelat trofej Weapon Master? Neco mi asi unika :p uz sem v ACT III a nerad bych aby mi tahle trofej utekla, kuly 100% trofeji a platine, predpokladam, ze ta trofej je zabit z kterekoliv rucni zbrane, ale prijde mi, ze uz sem mel v ruce vsechny, s kazdou nekoho zabil a stale nic, nebo se jeste nejake dockam na konci hry? :o

pocitaji se do toho i zbrane v autech atp ?

Nechybi ti C4 nebo tam mimozemska?

Me to odemkla prave ta mimozemska, to je nepozdeji ziskana zbran co se do toho zapocitava.

• 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu