Marr Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 12, 2011 me sere, ze na PC, pokud jste meli napr. neviditelnost a vystrelili jste, tak se zapnul automaticky maximalni stit, tady nic takovyho nefunguje :-) Citovat
deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 12, 2011 Jo ty nenaoschopnosti jsou oproti PC hodně zjednodušený, mě třeba štve že nemůžu normálně sprintovat aniž bych měl vybitý baterky... Citovat
th0ca Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 12, 2011 jak se mohl zapnout automaticky maximalni stit, kdyz ti strelba pri neviditelnosti vezme vsechnu energii? jj ten beh me taky pekne stve Citovat
Marr Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 12, 2011 mam za to, ze vsecku energii ti to nevzalo, proste kdyz si v neviditelnosti vystrelil, tak se oblek automaticky prepnul do stitu :-) tady ho musis zapinat.. Citovat
trotlos Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 14, 2011 muze mi prosim nekdo kdo zna crysis na PS3 do SZ nebo spojleru napsat jak... porazit z paluby ufounskou lod v mori? Sestrelim ji 4 strilny a potom po uvolneni stitu mam pouzit urcitou zbran kterou nemam a i kdyz jsem dve hodiny behal semtam po palube proste mam zasek a nevim kde ten kanon najdu :cry: I kdyz jsem jinak zatim ve hre nemel s postupem problem vcera uz jsem tenhle zakus nevydrzel a mrknul se na Youtube kde jsem nasel jen PC verzi a tam je to bohuzel uplne jinak nez na PS3 tak nevim jestli uz sem starej nebo mam nejakej bug protoze by to nebylo poprve za dobu hrani :cry: Dekuju moc Citovat
deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 14, 2011 Trotlos: Budeš muset restartovat level. Ta zbraň je ve skříni v tý laboratoři jak sedíš v tom křesle a Rosenthalová s vědcem stahujou data z tvýho nanosuitu. V tu chvíli si jí ještě vzít nemůžeš ale tou místností budeš později ještě jednou procházet a to už jí sebrat můžeš. Citovat
trotlos Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 15, 2011 Vyreseno pokud by mel nekdo stejny problem ve hre je chyba a dej preskoci/vynecha cca 10min. Tim padem nejde pokracovat. Reseni je jednoduche > Z mustku bezet rovnou na palubu a cestou nezkouset otevirat zavrene poskozene dvere ktere se oteviraji smerem k vam :psp: Snad jsem neprozradil mooc z pribehu :wohow: Citovat
th0ca Odesláno Říjen 17, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 17, 2011 lidi jak udelat trofej Weapon Master? Neco mi asi unika :p uz sem v ACT III a nerad bych aby mi tahle trofej utekla, kuly 100% trofeji a platine, predpokladam, ze ta trofej je zabit z kterekoliv rucni zbrane, ale prijde mi, ze uz sem mel v ruce vsechny, s kazdou nekoho zabil a stale nic, nebo se jeste nejake dockam na konci hry? :o pocitaji se do toho i zbrane v autech atp ? Citovat
trotlos Odesláno Říjen 17, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 17, 2011 ja se o ni nesnazil a naskocila :-) navod na trofeje treba tady > http://www.ps3trophies.org/forum/crysis/127596-crysis-roadmap-trophy-guide.html Citovat
deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 17, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 17, 2011 lidi jak udelat trofej Weapon Master? Neco mi asi unika :p uz sem v ACT III a nerad bych aby mi tahle trofej utekla, kuly 100% trofeji a platine, predpokladam, ze ta trofej je zabit z kterekoliv rucni zbrane, ale prijde mi, ze uz sem mel v ruce vsechny, s kazdou nekoho zabil a stale nic, nebo se jeste nejake dockam na konci hry? :opocitaji se do toho i zbrane v autech atp ? Nechybi ti C4 nebo tam mimozemska? Me to odemkla prave ta mimozemska, to je nepozdeji ziskana zbran co se do toho zapocitava. Citovat
th0ca Odesláno Říjen 17, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 17, 2011 a tu splasim kde tu mimozemskou? Zatim sem na ni nenarazil, zatim jedina divna zbran je gausova puska. s C4 sem oddelal nejaky tanky, takze s tim by problem pak byt nemel. Citovat
trotlos Odesláno Říjen 17, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 17, 2011 ziskas ji v paradise lost od ??? nechci prozrazovat pribeh Citovat
th0ca Odesláno Říjen 17, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 17, 2011 hm a pak jeste nekde? Krome Paradise Lost, protoze ten uz mam prakticky za sebou, resp typuju ze toho nekoho myslis toho promrzlyho sragorku :p Citovat
deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 17, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 17, 2011 hm a pak jeste nekde? Krome Paradise Lost, protoze ten uz mam prakticky za sebou, resp typuju ze toho nekoho myslis toho promrzlyho sragorku :p Ne to je jedina sance kde ji ziskat Citovat
th0ca Odesláno Říjen 17, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 17, 2011 tak to sem tak rikajic v riti doufam, ze az to dohraju, tak pres mission select to pujde dotahnout i na tuhle trofej v tom levelu. Citovat
deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 17, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 17, 2011 tak to sem tak rikajic v ritidoufam, ze az to dohraju, tak pres mission select to pujde dotahnout i na tuhle trofej v tom levelu. Jo pres mission select to pude Citovat
Gazi Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 26, 2011 th0ca: Je to ta zbraň co s ní střílí Prorok když ti pomůže v situaci jak na tebe letí nepřátelé. Pak tě požádá o pomoc a tu zbraň položí na stůl. Stačí si jí vzít. Citovat
th0ca Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 26, 2011 jj diky, uz mam platinu, v mission select sem si to dal znovu a bylo. Sem si toho nejdriv nevsiml, pac sem tam dobijel naboje v ty budce a pak sel rovnou srotovat emzaky :P Citovat
Gazi Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 26, 2011 To já dám platinku asi tento týdne. Podle času. Poslední dobou nemám moc času a ke všemu mi dnes dorazí BF3. No, snad se ještě ke Crysis dostanu :D Citovat
th0ca Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 26, 2011 na crysis trofeji se mi libi to, ze jsou "normalni". Ne nejaky uchylny ukoly, jako v jinych hrach, taky je to moje prvni platina a asi i posledni. Fakt se jim ty trofeje povedly. Citovat
deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 26, 2011 Jojo fakt dobré trofeje, mám rád trofeje které máš po dohrání hry téměř všechny aniž by ses nějak zvlášť snažil. Jediná kterou sem musel dodatečně dodělávat bylo zabít 10 vojáků hozením nějaký věci. A hlavně žádné sbírání předmětů, což upřímně nesnášim. Citovat
th0ca Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 26, 2011 viz Assassins Creed 2 a sbirani pirek? :D znamimu chybej 2 pirka do platiny :D:D Citovat
deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 26, 2011 Jo to byla jedna z mejch prvních platin. Pírka byly pěkně nahov*no, vytisknul sem si mapy a hezky si je odškrtával. Dneska už bych se na to vysral. Plakáty v Mafii nebo ty věci v Infamous to samý :) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.