Roberto6789 Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 Takze vela z vas uz asi tento gameplay videla ale tí ktorí nie tak tu mate gameplay na nfs the run na 3ds vypada to podla mna velmi pekne asi ista kupa :D http://www.youtube.com/watch?v=HzgrkJoL6Og http://www.youtube.com/watch?v=AYdvlaRsy9M&feature=related Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 Pro mě teda vůbec... NFS jsou na handheldech celkově jedny z nejhorších závodních her. Nevypadalo to špatně ze začátku, ale když dotyčný zrychlil, ani nebylo nijak znázorněno zrychlení (třeba rozmazaným obrazem) a pokud nebude mít hráč ani pocit z rychlosti, pak to bude zase propadák... Kdyby místo NFS udělali něco kvalitnějšího :/. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 take NFS Nitro na DS ma bavilo...bola to sice taka arkadova blbost ale bavilo ma to :D a toto podla mna vyzera dobre...zatial to mam na zozname hier ktore si kupim...uvidime ked to vide Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TrzaX Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 Kdyz pominu mario kart tak to je snad prvni zavodni hra na handheld ktera me zaujala. Az to vyjde tak rozhodne popremyslim o koupi. endhalf : nesmis od toho cekat zazraky rozostreni je docela dost hardwarove narocne do 3ds cele pc nenarves :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Září 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2011 TrzaX, ale prosímtebe, pokud tam něco podobného nebude, tak jen proto, že to EA odflákne, ne proto, že by to 3DSko nezvládalo... V tom případě, dle tvé logiky, je celé 3DS na nic, protože nemá dostatečný výkon. Ale nejde jen o grafiku, další tuctové autíčka jsou prostě zbytečné. No uvidíme, jak to bude, třeba tuctové nebudou a třeba si na tom dají záležet, ale těžce o tom pochybuju :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TrzaX Odesláno Září 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2011 Podivej se treba na mario kart na ds, ty taky nemaji rozostreni a jak je to super. Kdybych chtel grafiku tak si 3ds nekupuju, ja jsem nerekl ze zarizeni se slabym vykonem je naprd, kalkulacka taky nema super grafiku a je to velice uzitecna vec, tudiz tva logika o me logice je chybna :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Září 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2011 endhalf ja sa tiez priklanam k TrzaX -ovi hraval som na DSi asphlat2, asphalt4 a nfs nitro...tie hry boli tak zabavne ze naozaj nepotrebuju dobru grafiku...ak ti zalezi na grafike tak si kup pc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Září 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 Nezáleží mi na grafice (mimochodem PC mám hodně dobré, to ne že ne), záleží mi na pocitu z jízdy, který prostě hra musí přivést. Asphalt byl typický příklad komerční srágory. Hra byla absolutně stejná třeba jak na iOS, tak na NDS, typické vytahování peněz z lidí. Pokud tě bavil asphalt, nové NFS si určitě pořiď, protože jsi velmi nenáročný hráč :-) Mario Kart mě mimochodem taky moc nebavilo. Ne, že by mě to vyloženě nějak otrávilo, nebo že bych si říkal "to je hovadina", ale nechytlo mě to natolik, abych to zapl vícekrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Září 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2011 ja som praveze dost narocny ale asphalt 2 bola dobra hra...take klasicke arkadove zavody...ostatne diely uz nestali za moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiwaf Odesláno Září 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2011 Jediná auta která mě na DSku baví jsou Sonic and Sega All Stars Racing i když u Asphaltu2 jsem taky chvili vydržel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.