Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

NFS the run 3ds


Roberto6789

Recommended Posts

Pro mě teda vůbec... NFS jsou na handheldech celkově jedny z nejhorších závodních her. Nevypadalo to špatně ze začátku, ale když dotyčný zrychlil, ani nebylo nijak znázorněno zrychlení (třeba rozmazaným obrazem) a pokud nebude mít hráč ani pocit z rychlosti, pak to bude zase propadák... Kdyby místo NFS udělali něco kvalitnějšího :/.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

TrzaX, ale prosímtebe, pokud tam něco podobného nebude, tak jen proto, že to EA odflákne, ne proto, že by to 3DSko nezvládalo... V tom případě, dle tvé logiky, je celé 3DS na nic, protože nemá dostatečný výkon. Ale nejde jen o grafiku, další tuctové autíčka jsou prostě zbytečné. No uvidíme, jak to bude, třeba tuctové nebudou a třeba si na tom dají záležet, ale těžce o tom pochybuju :-).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podivej se treba na mario kart na ds, ty taky nemaji rozostreni a jak je to super. Kdybych chtel grafiku tak si 3ds nekupuju, ja jsem nerekl ze zarizeni se slabym vykonem je naprd, kalkulacka taky nema super grafiku a je to velice uzitecna vec, tudiz tva logika o me logice je chybna :cheesygrin:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nezáleží mi na grafice (mimochodem PC mám hodně dobré, to ne že ne), záleží mi na pocitu z jízdy, který prostě hra musí přivést. Asphalt byl typický příklad komerční srágory. Hra byla absolutně stejná třeba jak na iOS, tak na NDS, typické vytahování peněz z lidí. Pokud tě bavil asphalt, nové NFS si určitě pořiď, protože jsi velmi nenáročný hráč :-)

Mario Kart mě mimochodem taky moc nebavilo. Ne, že by mě to vyloženě nějak otrávilo, nebo že bych si říkal "to je hovadina", ale nechytlo mě to natolik, abych to zapl vícekrát.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu