Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Používáte někdo ještě PS3break,Jailbreak a.t.d

mrblackwell

Otázka

Já jsem zůstal u PS3BREAK VERZE 1.2 firmware 3.41 s emulací na 3.5 přes Open Manager 2.01c

Co potřebuji to mě jde.Ale nechi zkoušet,už nic jiného protože mám zase obavy z toho,že příjdu o to co mě,už jde. Jen jsem si koupilnovou hru a ta mě bohužel,už po zálohovování nejede.Nedokáži si představit,že bych měl zase každou hru vytahovat z krabičky a pořád do kola.Na to jsem moc línej.Mě vyhovuje mít všechno v Playstation,asi tak jak v PC.Jak jste na tom vy?Taky jedete po staru s PC3Breakem nebo něčím podobným?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Já teda si tu hru rozhodně z té krabičky vytáhnu rád, jsem sice líný, ale až takhle?... BBC2+multiplayer+pokec s přateli= zážitek k nezaplacení, když si ještě pomyslím že mě tak hra přišla na 3kila, není co dodat

:)

To je pravda,ale nejde o mě.Mě hry už dávno nebaví,ale děti jsou ještě malý a akorát ty disky popatlaj a při té představě jak ty zaprasené BD strkají do mechaniky a špiní jí,tak mě mě bere infarkt :roll: A abych věčně lítal do děcáku a hry jim přehazoval,tak to mě ani nenapadne.

Samozřejmě,až trochu povyrostou tak at´ si udělají update.....:roll:

Odkaz ke komentáři

• 0

Tak to máš naprostou pravdu, já sice děti nemám, ale vím jak je na tom sestřenice, která má děti ve věku 6 a 9 let.

Je to naprostá katastrofa a v tomto případě CFW je pro takové děti povinnost, chtějí hrát úplně všechno, neumí vůbec nic a disky ty leží v rohu na kupě pod křupkama. :cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

• 0

Neviem ako vy, ale PS3 nie je detská hračka. Je to multimediálne centrum (keď sa to dá tak nazvať) a to patrí do obývačky. Myslím si, že to by bol človek samovrah ktorý by niečo také urobil a nacpal psko do detskej.

Jailbreak je už out aj keď funguje. CFW 3.55 ja ďaleko pohodlnejšie riešenie a na hranie stačí mať jednu originálku v PSku. Netreba nič vyberať a hry sa pohodlne dajú spúšťať cez manažera. Ja osobne pre deti volím originálku lebo je to jednoduchšie na spustenie. Aj keď je to upatlané mechanika to vcucne a prehrá. Občas to vyčistím a fičí sa ďalej. Apropo ešte k tej lenivosti. Pri deťoch lenivosť ide stranou. Disky im do pska radšej vkladám sám, tak aspoň viem, že keď sa niečo poserie na vine som ja.:cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

• 0

taky doporučuji přejít na 3.55 kmeaw.. do poslední chvíle jsem si taky hájil JB a taky hlavně proto, že jsem takovej skeptik a nevidím důvod něco měnit když to jede docela solidně, ale je prvda, že s tou 3.55 to je fakt písnička.. pochybuju, že nějáká hra co šla pod JB tak pod kmeawem nepujde ba co vic, s 3.41 jsem kdysi sosl gtaiv complete edition.. nešlo to, naštěstí jsem to nesmazal a teĎ si to na 3.55 můžu konečně zapařit celou sérii v kupě to, že nemusíš nic strkat do usb a speciálně spouštět a nebo prostě riskovat zakázané zařízení kvůli sony se velice vyplatí a usnadní spolu s novou gaiou a multimanem je to silná zbraŇ spoustu her ti multiman pířmo opraví na 3.55 takže tohle je fakt už moc sranda a žádný sra*í

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu