DarkNut Odesláno Září 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2011 zdarec na tomhle forum jsme na tohle tema nenarazil tak jej jsem přidávám.Stačí vám obyčejná neflashnutá nejatgnutá konsole. Provedu vás jednoduchým tutoriálem jak hrát Arcade hry přez USB disk nebo HDD.Jíž jsem vše odzkoušel a jediné co můžete dosta je ban na váš xbox účet = stačí založit nový a hrajete dále ! Co budeme potřebovat. Přenosné USB medium o 1-16gb podle toho co bude za hry chtít.Já osobně mám 8gb a koupil jsme si i 16gb. Poté: USBXTAF : http://digiex.net/attachments/downloads/download-center-2-0/xbox-360-content/apps/6363d1298280701-xbox-360-usb-storage-explorer-xplorer-xtaf-v44-new-usbxtafgui_v44.zip Hru -> stahuju přez http://www.xbox360iso.com v sekci stahovaní NON-JTAG Účet ke hře -> je většinou u downloadu pokud ne nestahujte. Xbox aby měl připojení k internetu. 1.Prvně rozbalíme hru a účet. 2.Otevřeme USBXTAF 3.Otevřeme složku content a vložíme do ní účet 4.Otevřene složku 0000000000000000 pokud není vytvoříme 5.Do složky 0000000000000000 vložíme naší staženou hru. 6.Zapojíme flash disk do xboxu 6.1 a přejdeme do her a najdeme naší hru klikneme na ní a dáme unlock game a přihlásíme se pod účtem který jste stáhli ke hře! 7.Po otevření se můžete přihlásit na vlastní účet a hrát.Po restartu konzole opakujeme krok 6.1 Ověřil jsem si že pokud vás chytnout dostane ban daný účet nikoliv vaše konzole- Vše na vaše riziko ! Edit: našel jsem vám i video v AJ http://www.youtube.com/watch?v=Cmmt3ERrluw&feature=related Screen : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2011 Není to nic nového - to už tady někde je . A neraď tohle - za to je na live ban !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Září 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2011 dvoum kámošum z mého friendlistu za to zabanovali účet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkNut Odesláno Září 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2011 Takže pokud to chápu zabanuje to live účet a ne konzoli ? Nebo obojí dohromady ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Září 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2011 ne, jenom účet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkNut Odesláno Září 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2011 Aha já zatím nedostal a používám normální free učet live :) takže na offline hraní je to idealní ne ? Víš jak to myslím Single player Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Září 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2011 musíš být online, jinak to nebude fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkNut Odesláno Září 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2011 Už jsem si vše zjistil. Ban dostanu pouze na profil takže stačí pak založit nový a jít znovu směle hrát. Přečetl jsem si licenci konzole a ban na consoli dostat nemohu, protože neporušuju smluvní podmínky console ale pouze používání LIVE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TATAS67 Odesláno Září 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2011 Já už takhle hraju skoro rok a žádnej ban na profil jsem nedostal.Ban většinou dostanou ty hacknuté profily ale i s nima se na live přihlásíte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will34 Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 musim byt celou dobu online?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek1993 Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 chtel bych se zeptat kdyz jsem si stahl arcade hru z toho fora vise a vsecko udelal podle navodu i ucet tam byl kterej ale nejde v xku spustit protoze prihlasovaci udaje uz neodpovydaji nebo ucet ma mozna ban a kdyz kliknu na tu hru tak je porad jenom trial poradi me nekdo co stim prosim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 chtel bych se zeptat kdyz jsem si stahl arcade hru z toho fora vise a vsecko udelal podle navodu i ucet tam byl kterej ale nejde v xku spustit protoze prihlasovaci udaje uz neodpovydaji nebo ucet ma mozna ban a kdyz kliknu na tu hru tak je porad jenom trial poradi me nekdo co stim prosim ? A co by jsi chtěl dělat ? Když to nejde , tak to nejde . Každý by chtěl vše zadarmo - tak ti to MS zakázal a musíš se s tím smířit . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TATAS67 Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 Ten účet ti nejde protože ho majitel zmazal,to se u no-jtag her stává běžně,protože lidi stahují z historie mění na těch účtech data a to vede k banu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek1993 Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 takze jestly jsme to pochopil dobre tak hry muzu hrat do te doby nez nekdo zmeni ucet pokud uz davno zmenenej neni diky moc .. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TATAS67 Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 Hry můžeš hrát dokud majitel nevymaže daný profil a samozřejmností je být online. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkNut Odesláno Září 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 Když si stahuješ hru stáhni si k ní prvně účet.Pokud je zabanovanej, tak někde psali že se dá obejít.Účet může být i suspendovanej to je ta lepší možnost. Jinak nehrajte na účtech z hrama. Zapněte s nima hru odpojte se odnetu odhlaste se Xkem a přihlašte na váš účet! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will34 Odesláno Září 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2011 cau mam takovej problem asi po 10minutach hrani me zacne odpocitavat 10min do disconnectu.pak se odpoji a konec..?co s tim vubec nevim..dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aurerius Odesláno Listopad 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2012 Cau vím že tohle je rok staré téma ale mam otázku jestli nevíte o stránce s NON-JTAG a jestli je to ještě vůbec funkční díky . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mir4a Odesláno Květen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2013 Zdravím, poradí mi někdo jak to udělat? nevím odkud sehnat ten účet atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.