draq Odesláno Září 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2007 zdar lidi prosim potrebuju pomoct.. Jak si muzu ripnout hru?? stahl jsem si the sims2 pets s domenim ze to ma 600mb a ejhle po rozbleni to ma 1500mb (iso) pocitam s tim ze prevedeni do cso mi nepomuze o 0,5GB pls help nekdo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Dave* Odesláno Září 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2007 je na to program ale nevzpomenu si na nazev je to nejak UMD (neco) je kvalitni byl sem s nim spokojenej, ale ted ho uz nepotrebuju pac mam dost velkou kartu :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Září 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2007 UMD GEN ;).. :) Nekdy to pomaha o tech 0.5gb hej ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Září 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2007 http://console-forum.cz/showthread.php?t=8881 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 draq Odesláno Září 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2007 nebylo to treba umd rip pls skus si vzpomenout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Dave* Odesláno Září 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2007 no jasne UMD gen :D ski na to kapl :D kua a ja co to je ;) ted ti to urco pomuze :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
draq
zdar lidi prosim potrebuju pomoct..
Jak si muzu ripnout hru?? stahl jsem si the sims2 pets s domenim ze to ma 600mb a ejhle po rozbleni to ma 1500mb (iso) pocitam s tim ze prevedeni do cso mi nepomuze o 0,5GB pls help nekdo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts