Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Hry vyžadujíci 3.56+

Otázka

Odesláno

Potřeboval bych poradit jak rozjet fear3 a dalsi nove hry...Mam kmeaw a aktualizoval sem gt5, to po mě chtělo následně fw 3.56 tak sem se ptal v sekci hry/gt5 co s tím a nic....nahodil sem rebug protože měl spoofer na 3.66/70 který mi teda při zpouštěni gt5 tu potřebu 3.56 smazal, ale gt5 nenaběhlo, hodilo mě to zpět xmb s chybou a fear3 měl black screen.

Používam multimana a stahoval sem fear odsut (http://www.forum-warez.info/) s tím, že prý je odzkoušený na 3.55 kmeaw, ale nešel mi...

MŮŽE MI NĚKDO PORADIT CO S TÍM??díky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Zožeň si originálku povedzme GTA5 alebo niečo iné ktoré vyžaduje nové firmware od 3.55 vyššie a tak skús spustiť stiahnutú hru. Avšak neviem či ti to pomôže. Je s tým veľa problémov a roboty. Všetko záleží na tom z akého odkazu alebo zdroja hra pochádza. Myslím, že chyba bude skôr v hre samotnej. Stiahni to z iného zdroja o ktorom budeš vedieť, že to skutočne funguje! Inak osobne používam Gaia manažer, multiman mi často hry ani nebral.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu