Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Hry vyžadujíci 3.56+

Rutas

Otázka

Potřeboval bych poradit jak rozjet fear3 a dalsi nove hry...Mam kmeaw a aktualizoval sem gt5, to po mě chtělo následně fw 3.56 tak sem se ptal v sekci hry/gt5 co s tím a nic....nahodil sem rebug protože měl spoofer na 3.66/70 který mi teda při zpouštěni gt5 tu potřebu 3.56 smazal, ale gt5 nenaběhlo, hodilo mě to zpět xmb s chybou a fear3 měl black screen.

Používam multimana a stahoval sem fear odsut (http://www.forum-warez.info/) s tím, že prý je odzkoušený na 3.55 kmeaw, ale nešel mi...

MŮŽE MI NĚKDO PORADIT CO S TÍM??díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Zožeň si originálku povedzme GTA5 alebo niečo iné ktoré vyžaduje nové firmware od 3.55 vyššie a tak skús spustiť stiahnutú hru. Avšak neviem či ti to pomôže. Je s tým veľa problémov a roboty. Všetko záleží na tom z akého odkazu alebo zdroja hra pochádza. Myslím, že chyba bude skôr v hre samotnej. Stiahni to z iného zdroja o ktorom budeš vedieť, že to skutočne funguje! Inak osobne používam Gaia manažer, multiman mi často hry ani nebral.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu