Franta22 Odesláno Září 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2011 muzete pls neko napsat nejkaej navod jak hrat hry z iso souboru ? kam co nakopirovat a jak to pak pustit dik ps:pokud se to uz probiralo tak nejakej odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Září 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2011 http://console-forum.net/tema/53990-psp-pro-zacatecniky-aktualizace-17-4-2011 http://console-forum.net/tema/119700-6-20-6-35-6-39-6-60-pro-b9-permanent-patch-8-7-update Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Franta22 Odesláno Září 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2011 tak ja nevim no koupil sem to dneska a nevic co stim mam 3004 v informacich to pise model 03g a ze je tam flash 6.20 pro-b5 udelal sem si slozku iso a do ni nakopiroval neco a ted jak to pustim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Franta22 Odesláno Září 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2011 kdyz zmacknu select tak me nabehne tohle http://console-forum.net/img/88548675977bf1b1.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Září 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2011 Zaprvé si aktualizuj na 6.20 PRO B9 Permanent, to co máš je už hodně starý CFW. Za druhé ISO hry dávej do složky ISO na kořenu karty a pak je spouštíš normálně přes game (obrázek gamepadu) a memory stick. A za třetí po zmáčknutí SELECTu ti nemůže naběhnout Recovery Menu, po zmáčknutí SELECTu ti naběhne VSH menu, což je vlastně takové zmenšené Recovery Menu, kde si můžeš nastavit ty nejdůležitější věci a z něj se teprve dostaneš na to zmiňované recovery menu co máš na tom obrázku ( do recovery menu se alternativně dostaneš když při startu PSP podržíš tlačítko R) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Září 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2011 Ale z VSH menu se můžeš dostat do recovery manu, takže jak zmáčkl select mohl tam zmáčknout nabídku recovery menu. Jinak složku ISO si sám nevytvářej, ale dej v system setting format memory stick, tím se ti automaticky vytvoří ISO složka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Září 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2011 Ze by tam Sony dala i vytvoreni ISO slozky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Září 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2011 Co jsem měl psp a dal jsem fomat memory stick, tak mi to nahodilo ISO složku. Dále pak když jsem reklamoval psp, tak jsem zpět dostal opět flashnuté psp, takže bych se nedivil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Září 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2011 Co jsem měl psp a dal jsem fomat memory stick, tak mi to nahodilo ISO složku. Dále pak když jsem reklamoval psp, tak jsem zpět dostal opět flashnuté psp, takže bych se nedivil :DTo bylo, ale kdysi, když byl CFW nainstalovaný napevno ve flash0 jako nepříklad 5.50 GEN D3 či Prometheus-4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Franta22
muzete pls neko napsat nejkaej navod jak hrat hry z iso souboru ?
kam co nakopirovat a jak to pak pustit
dik
ps:pokud se to uz probiralo tak nejakej odkaz
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.