Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

přehřívání a následné vypnutí PC

CiD

Otázka

Zdravim už si fakt nevím rady... když chci zahrát nějakou náročnou hru např Deus ex nebo zrovna ted jsem zkoušel Metro 2033 na plný detaily abych mohl udělat screen teplot... hrál jsem cca 20 minut a vždy mě vyskočí jedna teplota zhruba na 50+ °C a okamžitě se vypne PC... problem je v tom že ani nevím čeho teplota to je a podle mě není 50°C zase tak moc...

nejdřív jsem myslel že je špatná bedna(EUROCASE) tak jsem koupil novou http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=85075 taky není bůh ví jaká high end ale finance mám ted omezený :) každopádně i s otevřenou bočnicí mi to dělá... ještě mě napadlo jestli v BIOSu není nastavená nějaká hranice teploty...

zde přikládám screen je to hned po tom co jsem zapl PC když se mi kvůli přehřátí vypl

[/url]prehrivani.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

13 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

no a ten pc se sekne a restaruje, nebo zmrzne? jestli taktuješ může být nestabilní takt. A poslední měc když najedeš do biosu tak tam někde máš ovládání toho vypínání při určité teplotě, a jestli jsi si to omylem nepřenastavil na 50 stupnů. Zkus se podívat v tom biosu, mělo by to tam být

edit: jeste se můžeš kouknout na základní desce, jestli máš dobře nasazený chladiče chipsetů

Odkaz ke komentáři

• 0

tak kdyz se me restartuje PC pri hrani a mam to pretaktovany, tak snad prvni vec je to dat do základu a vyzkouset. Nevim proc lidi taktuji, kdyz to pak neumi odladit, neumi si to otestovat, nevi co na co je biosu, chjo, hlavne ze maj vykonny kompy a jeste taktuji.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu