boda007 Odesláno Září 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2011 Dobry den chci se zeptat. Když hraju hru start the party, tak když se vidim v televizi, tak je to uplně hrozný obraz.Ta kamerka strašně zrní, ale když se dívám na youtube na nějaká videa, tak tam mají ten obraz ok! Můžete mi prosím poradit nebo máte také špatný obraz? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny1619 Odesláno Září 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2011 Otázkou je, jak vypadá ten špatný obraz, o kterém mluvíš. Chtělo by to nějakou fotografii nebo to nějak lépe popsat. Hodně na to má vliv světlo v místnosti, kde hraješ. Při horším osvětlení mi to taky občas zrní a nevypadá to prostě moc dobře. Při kvalitním světle je obraz naopak (na možnosti takové kamerky) dobrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 boda007 Odesláno Září 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2011 Muzu nejak udelat fotku tou kamerkou? No proste mi to zrni fakt hodne kdyz se chci vyfotit tak skoro nepoznam ani svuj obličej.A mám teda hrát spíš ve tmě? nebo jenom nechat světlo do mísnosti?nebo rozsvíceno? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny1619 Odesláno Září 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2011 No, myslel jsem spíš fotografii foťákem toho obrazu, který máš na TV. Nejlepší je samozřejmě asi hrát za denního světla. Mrknul jsem na youtube na toto a takovýto obraz jsem měl i já, takže pokud máš kvalitu obrazu jinou, respektive tak špatnou, jak popisuješ, tak je to na reklamaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MrKominek Odesláno Září 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 Mozna trosku of topic, ale nechtel jsem zakladat nove tema..chtel bych si poridit tenhle drzak na TV http://www.asus.cd/spotrebni-elektronika-mp3/tork-cam-comfort-kit-for-ps-eye-cam/ , akorat nevim jestli by mi pasoval na moji TV, v popisku pisi na LCD a plazmu, ale ja mam LED a ta je o dost uzsi..Tak nevim jestli by to drzelo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pbl.prochy Odesláno Září 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 Drží,je štelovatelnej. Ta zadní packa se dá otvírat nebo přivírat podle šířky tv. Jinej stejně asi neseženeš. Mám ho taky a v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
boda007
Dobry den chci se zeptat.
Když hraju hru start the party, tak když se vidim v televizi, tak je to uplně hrozný obraz.Ta kamerka strašně zrní, ale když se dívám na youtube na nějaká videa, tak tam mají ten obraz ok!
Můžete mi prosím poradit nebo máte také špatný obraz? Děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.