Pišťa Odesláno Září 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2011 Čau jak už jsem se zmínil v tématu, chtěl bych se zeptat jestli je tu možnost downgrade (OFW 6.31) pod baterkou má PSP DATE CODE 9C. V začátečníckém tématu se píše, že u 9G způsobí downgrade brick ale není tam zmínka o 9C. Předem díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tuneri Odesláno Září 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2011 Zde je návod http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011050014 Šance bricku je minimální... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pišťa Odesláno Září 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2011 ok díky doufám že ta šance na brik je fakt minimální.... A ještě jsem se chtěl zeptat co dál ten pro B9 ? to je asi teď momentálně nejlepší co je ne ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Září 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2011 Tuneri: No sice jsi mu poradil dobře, ale nevím, proč ho odkazuješ na psp.novinky, když tu v sekci tutoriály je taky návod http://console-forum.net/tema/122319-downgrade-z-6-60-6-39-na-6-20-i-09g-update-4-9 Pišťa: Ano 6.20 PRO B9 Permanent je teď nejlepší možná volba pro neflashnutelná PSP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pišťa Odesláno Září 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2011 Jo a ještě dotaz trochu se v tom motám jde udělat vše bezproblémově. na 9C myslím downgrade a následnej instal pernamentu přes ten OFW 6.20 ? díkec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tuneri Odesláno Září 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2011 Ano, neměl by být problém, pokud se budeš držet návodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Pišťa
Čau jak už jsem se zmínil v tématu, chtěl bych se zeptat jestli je tu možnost downgrade (OFW 6.31) pod baterkou má PSP DATE CODE 9C. V začátečníckém tématu se píše, že u 9G způsobí downgrade brick ale není tam zmínka o 9C.
Předem díky za odpověď
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.