Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Nazi zombies

JanKrumbach

Recommended Posts

Zdravím.

Po dohrání CoD WaW,jsem narazil na Zombie.No to je síla nemohu se dostat dál než do 9.levelu a to se mi podařilo jen 2x.Tedy jestli tenhle doplněk dali jako zlatý hřeb na konec,tak to se jim povedlo.Já jsem se asi 2x dostal do 9.levelu ,ale dál ani náhodou.Copak ta hra nemá konec?A kam jste se dostali Vy?Já se snažím,zuřím,prosím,ale zombíci jsou nemilosrdní....

A nějaký fígl na to není,to je mi jasné.Jaké zkušenosti máte Vy?

Čau

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli to hraješ sám, tak se není čemu divit - je to jak nudné [oproti hraní s někým], tak těžké. Když to hraješ s někým, tak je to fakt výborný!

Hra konec nemá...konec hry je tvá smrt, jinak to myslím můžeš hrát do nekonečna (ikdyž to nemám ověřeno :D).

Jinak Nazi Zombies jsou i v Call of Duty Black Ops - je tam víc map a jedna je i velké retro :) , jinak je tam Nazi Zombies v kině a tam to je taky dobré, dál tam můžeš dělat věci s elektrikou (silové pole nebo jak se tomu říká apod...), taky tam jsou přidaní psy, ale zombíci jsou zombíci.

Fígl je v kooperaci, což nemusím - každý sám za sebe xD (tedy v takové arkádové hře).

Odkaz ke komentáři

No jo,hraju sám a nediv se tomu,že nemám kamarády na hraní,protože v lednu mi bude 59 let,ale já jsem duchem kluk.No a moc to s PS3 neumím.Naše generace odkojená ruštinou,to má teď těžký.Vše jsem se naučil sám,slovník,systém omyl,oprava,pokus atd.Jak to mohu hrát s někým,je to určitě lepší,protože v 7,8,levelu noci nemrtvých už jsou z.moc rychlí.Prosím o postup,ale PO LOPATĚ,abych to pochopil.Sorry,ale já to neumím a moji vrstevníci mají jiné zájmy/léky důchody,nemoci atd./Takže jak na to ??

Díky za odpověď a případnou trpělivost s jedním starým bláznem.

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu