Domingster Odesláno Září 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2011 Zdravím, potřebuji poradit. Hraji misi Rituál. Dokončil jsem nějakou sněžnou kouli. Zachránil jsem město od nějakých barevných ♥♥♥♥ů, zachránil 5 dětí, a teď mi to píše abych se vrátil zpět k opatovi. Už fakt nevím co dělat. Ta cestička za, kterou mám jít mě navedla do nějakého podzemí, kde zabiju pár nějakých kostlivců se srpem, a ještě něco, a pak se dostanu do místnosti, kde je na zemi nějaký symbol a opravdu netuším co tam dělat. Žádná cestička mě nikam nenavádí. Normálně můžu z toho podzemí vyjít ven, jenže mě cestička pořád navádí zpět. Hledal jsem na youtube, ale nic jsem nenašel. Už fakt nevím co zkusit. Nevíte pls někdo co tam mám dělat? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Září 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2011 Moc si na hru nepamatuji..., vůbec nevím o jakou misi se jedná. Asi tu plácnu blbost ale: Co se týká misí u Opata, tak k němu tě dovede vědma (ne fyzicky), budeš s ním nějakou dobu kecat a pak ti řekne, ať se vrátíš až budeš mít dost ,,slávy,, [nebo jak to tam je]. SPOILER: Splníš pár úkolů (záleží kolik máš té slávy) - vrátíš se k němu, on ti dá hlavní úkol donést nějakou posvátnou vodu z jeskyně plné nemrtvých (převážně kostlivců). Pošle tam s tebou Mlátičku - ještě větší SPOILER- ta půjde nabrat do amfori tu vodu (nevím, jestli teď plácám o jiný hře, ale voda je myslím na zalití dubu :) ) a ty jí budeš ochraňovat. Normálně výjdete, vrátíte se k opatovi [pořád spoiler] a...no...něco se s ním stane. Napadá mě, že ty úkoly ,,sněžná koule, zachránit město a děti,, jsou jen nedobrovolné úkoly pro tu slávu, kterou potřebuješ, protože jsem se s nimi asi nesetkal...Navíc tak soudím podle toho, že mise, co se týká opata jen jen jedna a to ta hlavní. (je ten opat v dubových lánech)? Máš nějakou pomocnici k tomu úkolu? Navíc ta mise právě je o tom, že dojdeš do podzemí, pobiješ kostlivce, uděláš ještě jednu věc (viz. spoiler), vrátíš se a... (spoiler) no a pak hra příběhově pokračuje dále. A na ten symbol si myslím musíte stoupnout, aby se vám otevřela železná mříž. A ještě jedna věc: té žluté cestičce NEVĚŘ! Zkus se vrátit k opatovi a pokecat si s ním. Později sem hodím nějaké video, jestli myslíš to co myslím i já... EDIT: Tak jsem to našel, myslíš tohohle opata: http://www.gameanyone.com/video/207520 , je to od - 06:00 min. ? Celé video s misí: http://www.gameanyone.com/video/223379 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domingster Odesláno Září 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2011 Díky moc, ale tu misi jsem ukončil, byl to asi nějaký bug, protože když jsem tu misi ukončil, tak mě ta cestička vedla uplně jinou cestou k tomu opatovi. Teď mě poslal do té jeskyně pro vodu. A proč té cestičce nemám věřit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelva007 Odesláno Září 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2011 pokud se nepletu tak asi u opata musis prijit ve spravnou dobu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Září 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2011 Jo bugů v té hře je opravdu hodně, stávalo se my, že jsem se někde sekl nebo nějaké důležité NPC a nemohl jsem splnit úkol. Takže ty pro tu vodu teprve půjdeš? No, protože často ukazuje ,,špatně,,... nevím, jestli tak špatně vidím já, ale někdy jsem měl pocit, že jsem tu cestičku předběhl a pak nic neukazovala - pak se to vzpamatovalo, ale stejně trochu mimo. Neříkám že vždy, ale občas [víc] mě to tak zlobilo (kromě trhání - ale to hlavně u 3) a někdy ta cesta jde prostě špatně vidět (v nějakých lokacích a navíc za světla). pokud se nepletu tak asi u opata musis prijit ve spravnou dobu No právě, že vhodná doba je, když máš dost té reputace kterou potřebuješ na to, aby ti ten úkol dal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domingster Odesláno Září 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2011 Jojo, to je pravda s tou cestičkou. Občas jí předběhnu, a ona ukazuje za mě, tak se vratím, a ukazuje zase za mě. To je naprd, že tam je tolik těhle bugů. Jako nedivím se, při takhle obsáhlé hře, ale stejně to mohli trošku poladit. Jinak díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domingster Odesláno Září 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 Zdravím, nechtěl jsem zakládat nové téma tak se ptám tady. Potřebuji poradit co mám dělat v misi, kterou musim udělat abych se dostal do Ohnivé arény. Myslím že se jmenuje Maškarní ples. Jsem v nějaké jeskyni kde jsou skřeti a já jsem za skřeta převlečený. A teď potřebuji přejít nějaký potok, ale když do něj vlezu tak mě to odhodí zpátky a nějak mě to spálí. Neví někdo co mám dělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 Zase dobrovolný úkol? Vůbec nevím o co se jedná, ale nic takového plnit nemusíš, aby ses dostal do Ohnivé arény...Do Ohnivé arény potřebuješ zase jenom určitou hodnotu slávy...Plň jiné dobrovolné úkoly, získej určitou hranici slávy a můžeš pokračovat dál v příběhu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.