Guest Anonymous Odesláno Srpen 15, 2006 Nahlásit Odesláno Srpen 15, 2006 Hej chtel bych se vas zeptat jestli vam PsP nekdy neděla že když spustíte mp3 z karty tak že písničky hraji divně??? :roll:
0 fuckp Odesláno Srpen 15, 2006 Nahlásit Odesláno Srpen 15, 2006 No pdle toho jak myslis to "divne" Me to obcas blbne ale ze by hrali divne? :?
0 DammLore Odesláno Srpen 15, 2006 Nahlásit Odesláno Srpen 15, 2006 Jo, taky jsem na to narazil, když jsem si na kartu hodil nějakou muziku. Znělo to, jako by to bylo v 80 kbps, i když šlo o MP3 ve 192. Chtěl jsem to ještě zkusit, ale už jsem se k tomu nedostal. Na druhou stranu třaby soundtrack z LocoRoco zní úplně normálně. Žeby zase nějaká ochrana autorských práv? :roll:
0 Kořas Odesláno Srpen 15, 2006 Nahlásit Odesláno Srpen 15, 2006 Hm, zrovna vcera se mi stala divna vec, koukal jsem se na film, film zkoncil a ja si chtel pustit nejakou pisnicku, pustil jsem si nejakou muziku ale zacako to chrcet na pozadi, tak jsem si myslel ze to je pisnickou, zkusil jsem jinou a stalo se to same chrcelo to a praskalo, tak jsem si rekl ze je to sluchatkama dal jsem si tam originalni sluchadla a zase to chrcelo!To uz jsem byl zoufaly a dal restart PSP doufaje ze neni neco rozbite, a po restartu slo vsechno v poho a ciste, pekne divne :roll:
0 Guest Anonymous Odesláno Srpen 15, 2006 Nahlásit Odesláno Srpen 15, 2006 Hm, zrovna vcera se mi stala divna vec, koukal jsem se na film, film zkoncil a ja si chtel pustit nejakou pisnicku, pustil jsem si nejakou muziku ale zacako to chrcet na pozadi, tak jsem si myslel ze to je pisnickou, zkusil jsem jinou a stalo se to same chrcelo to a praskalo, tak jsem si rekl ze je to sluchatkama dal jsem si tam originalni sluchadla a zase to chrcelo!To uz jsem byl zoufaly a dal restart PSP doufaje ze neni neco rozbite, a po restartu slo vsechno v poho a ciste, pekne divne :roll:Jo asi neco takoveho!!Mě pisnicky jakoby chrčej nebo tam hraje neco nesmyslnyho...po restartu se to spraví!!Čím to bude??Karta nebo PsP?
0 Gladiator Odesláno Srpen 15, 2006 Nahlásit Odesláno Srpen 15, 2006 Ja sem u svyho PSP nic podobnyho nespozoroval 8)
0 Francik_3 Odesláno Srpen 15, 2006 Nahlásit Odesláno Srpen 15, 2006 Já teda taky nitz podobného nezažil...
0 flY1 Odesláno Srpen 15, 2006 Nahlásit Odesláno Srpen 15, 2006 Já teda taky nitz podobného nezažil... ty hraješ za plzeŇ hokej??
0 enginehead Odesláno Srpen 15, 2006 Nahlásit Odesláno Srpen 15, 2006 Hm, zrovna vcera se mi stala divna vec, koukal jsem se na film, film zkoncil a ja si chtel pustit nejakou pisnicku, pustil jsem si nejakou muziku ale zacako to chrcet na pozadi, tak jsem si myslel ze to je pisnickou, zkusil jsem jinou a stalo se to same chrcelo to a praskalo, tak jsem si rekl ze je to sluchatkama dal jsem si tam originalni sluchadla a zase to chrcelo!To uz jsem byl zoufaly a dal restart PSP doufaje ze neni neco rozbite, a po restartu slo vsechno v poho a ciste, pekne divne :roll:Jo asi neco takoveho!!Mě pisnicky jakoby chrčej nebo tam hraje neco nesmyslnyho...po restartu se to spraví!!Čím to bude??Karta nebo PsP? ja mam 2.80 jako ty a Kořas a dělalo mi to včera to samí, asi chyba firmwaru :roll:
0 fuckp Odesláno Srpen 15, 2006 Nahlásit Odesláno Srpen 15, 2006 Hm, zrovna vcera se mi stala divna vec, koukal jsem se na film, film zkoncil a ja si chtel pustit nejakou pisnicku, pustil jsem si nejakou muziku ale zacako to chrcet na pozadi, tak jsem si myslel ze to je pisnickou, zkusil jsem jinou a stalo se to same chrcelo to a praskalo, tak jsem si rekl ze je to sluchatkama dal jsem si tam originalni sluchadla a zase to chrcelo!To uz jsem byl zoufaly a dal restart PSP doufaje ze neni neco rozbite, a po restartu slo vsechno v poho a ciste, pekne divne :roll:Jo asi neco takoveho!!Mě pisnicky jakoby chrčej nebo tam hraje neco nesmyslnyho...po restartu se to spraví!!Čím to bude??Karta nebo PsP? ja mam 2.80 jako ty a Kořas a dělalo mi to včera to samí, asi chyba firmwaru :roll: hhe treba by pres tu chybu sel udelat downgrade :D no nic uz sem zticha ;) jinak ont. tak takhle mi to neblblo uz se mi stalo ze kdyz mi dojeli pisnicky na konec a pspcko sem nevypl a tak se pak vyplo samo a kdyz sem ho zapl a chtel si pustit pisnicky tak se mi otevreli ale nic mi nehralo. Taky sem se lekl :shock: ale restart to zpravil :)
0 enginehead Odesláno Srpen 15, 2006 Nahlásit Odesláno Srpen 15, 2006 he he to mate tim firmwarem 2.8¨no konečně další komu to došlo :)
0 Dutch Odesláno Srpen 15, 2006 Nahlásit Odesláno Srpen 15, 2006 he he to mate tim firmwarem 2.8¨no konečně další komu to došlo :) blesk uz od narozeni :D
0 bartokar Odesláno Srpen 16, 2006 Nahlásit Odesláno Srpen 16, 2006 ani ja nic podobného nezazil :roll:
0 Francik_3 Odesláno Srpen 16, 2006 Nahlásit Odesláno Srpen 16, 2006 Já teda taky nitz podobného nezažil... ty hraješ za plzeŇ hokej?? Jo hraju.... Proč?
0 enginehead Odesláno Srpen 16, 2006 Nahlásit Odesláno Srpen 16, 2006 ani ja nic podobného nezazil :roll: a máš snad FW 2.80???? :?
0 Kořas Odesláno Srpen 16, 2006 Nahlásit Odesláno Srpen 16, 2006 ani ja nic podobného nezazil :roll: a máš snad FW 2.80???? :? JJ to bude 2.80tkou :? asi nejaka chyba, predtim mi to nedelalo :?
0 Vycurat_Aspat Odesláno Srpen 16, 2006 Nahlásit Odesláno Srpen 16, 2006 takže si nebudu pořizovat devhook na 2.80 8) :D
0 Dutch Odesláno Srpen 16, 2006 Nahlásit Odesláno Srpen 16, 2006 takže si nebudu pořizovat devhook na 2.80 8) :Djo no 2.8 je postizeny :D
0 Kořas Odesláno Srpen 23, 2006 Nahlásit Odesláno Srpen 23, 2006 takže si nebudu pořizovat devhook na 2.80 8) :Djo no 2.8 je postizeny :D :lol: nevite jestli se to da nekam ofic. do SONY napsat?Nebo tu chybu muzu napsat jen na ofic. forum?Aby to v dalsim fw. treba opravili :roll:
0 SolidSnake Odesláno Srpen 23, 2006 Nahlásit Odesláno Srpen 23, 2006 třeba to taky může bejt kartou zkuste ji občas naformátovat
0 Kořas Odesláno Srpen 23, 2006 Nahlásit Odesláno Srpen 23, 2006 třeba to taky může bejt kartou zkuste ji občas naformátovatTo se mi fakt nechce :lol: (jeste ze nemam tvoji ctecku karet, to bych se asi zblaznil :lol: )
0 Negat Odesláno Srpen 23, 2006 Nahlásit Odesláno Srpen 23, 2006 Zajmavé že vám to dělalo ve stejný den.Možná to byla bouřka.Nebo nějaká teroristická akce:-)
0 SolidSnake Odesláno Srpen 23, 2006 Nahlásit Odesláno Srpen 23, 2006 Zajmavé že vám to dělalo ve stejný den.Možná to byla bouřka.Nebo nějaká teroristická akce:-) to byli sluneční skrvny :lol:
0 Vycurat_Aspat Odesláno Srpen 23, 2006 Nahlásit Odesláno Srpen 23, 2006 jen doufejte ze stejna chyba nebude v 3.00 :)
Otázka
Guest Anonymous
Hej chtel bych se vas zeptat jestli vam PsP nekdy neděla že když spustíte mp3 z karty tak že písničky hraji divně??? :roll:
27 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts