Guest Anonymous Odesláno Srpen 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2006 Hej chtel bych se vas zeptat jestli vam PsP nekdy neděla že když spustíte mp3 z karty tak že písničky hraji divně??? :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fuckp Odesláno Srpen 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2006 No pdle toho jak myslis to "divne" Me to obcas blbne ale ze by hrali divne? :? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DammLore Odesláno Srpen 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2006 Jo, taky jsem na to narazil, když jsem si na kartu hodil nějakou muziku. Znělo to, jako by to bylo v 80 kbps, i když šlo o MP3 ve 192. Chtěl jsem to ještě zkusit, ale už jsem se k tomu nedostal. Na druhou stranu třaby soundtrack z LocoRoco zní úplně normálně. Žeby zase nějaká ochrana autorských práv? :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kořas Odesláno Srpen 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2006 Hm, zrovna vcera se mi stala divna vec, koukal jsem se na film, film zkoncil a ja si chtel pustit nejakou pisnicku, pustil jsem si nejakou muziku ale zacako to chrcet na pozadi, tak jsem si myslel ze to je pisnickou, zkusil jsem jinou a stalo se to same chrcelo to a praskalo, tak jsem si rekl ze je to sluchatkama dal jsem si tam originalni sluchadla a zase to chrcelo!To uz jsem byl zoufaly a dal restart PSP doufaje ze neni neco rozbite, a po restartu slo vsechno v poho a ciste, pekne divne :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Srpen 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2006 Hm, zrovna vcera se mi stala divna vec, koukal jsem se na film, film zkoncil a ja si chtel pustit nejakou pisnicku, pustil jsem si nejakou muziku ale zacako to chrcet na pozadi, tak jsem si myslel ze to je pisnickou, zkusil jsem jinou a stalo se to same chrcelo to a praskalo, tak jsem si rekl ze je to sluchatkama dal jsem si tam originalni sluchadla a zase to chrcelo!To uz jsem byl zoufaly a dal restart PSP doufaje ze neni neco rozbite, a po restartu slo vsechno v poho a ciste, pekne divne :roll:Jo asi neco takoveho!!Mě pisnicky jakoby chrčej nebo tam hraje neco nesmyslnyho...po restartu se to spraví!!Čím to bude??Karta nebo PsP? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gladiator Odesláno Srpen 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2006 Ja sem u svyho PSP nic podobnyho nespozoroval 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Francik_3 Odesláno Srpen 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2006 Já teda taky nitz podobného nezažil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 flY1 Odesláno Srpen 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2006 Já teda taky nitz podobného nezažil... ty hraješ za plzeŇ hokej?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 enginehead Odesláno Srpen 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2006 Hm, zrovna vcera se mi stala divna vec, koukal jsem se na film, film zkoncil a ja si chtel pustit nejakou pisnicku, pustil jsem si nejakou muziku ale zacako to chrcet na pozadi, tak jsem si myslel ze to je pisnickou, zkusil jsem jinou a stalo se to same chrcelo to a praskalo, tak jsem si rekl ze je to sluchatkama dal jsem si tam originalni sluchadla a zase to chrcelo!To uz jsem byl zoufaly a dal restart PSP doufaje ze neni neco rozbite, a po restartu slo vsechno v poho a ciste, pekne divne :roll:Jo asi neco takoveho!!Mě pisnicky jakoby chrčej nebo tam hraje neco nesmyslnyho...po restartu se to spraví!!Čím to bude??Karta nebo PsP? ja mam 2.80 jako ty a Kořas a dělalo mi to včera to samí, asi chyba firmwaru :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fuckp Odesláno Srpen 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2006 Hm, zrovna vcera se mi stala divna vec, koukal jsem se na film, film zkoncil a ja si chtel pustit nejakou pisnicku, pustil jsem si nejakou muziku ale zacako to chrcet na pozadi, tak jsem si myslel ze to je pisnickou, zkusil jsem jinou a stalo se to same chrcelo to a praskalo, tak jsem si rekl ze je to sluchatkama dal jsem si tam originalni sluchadla a zase to chrcelo!To uz jsem byl zoufaly a dal restart PSP doufaje ze neni neco rozbite, a po restartu slo vsechno v poho a ciste, pekne divne :roll:Jo asi neco takoveho!!Mě pisnicky jakoby chrčej nebo tam hraje neco nesmyslnyho...po restartu se to spraví!!Čím to bude??Karta nebo PsP? ja mam 2.80 jako ty a Kořas a dělalo mi to včera to samí, asi chyba firmwaru :roll: hhe treba by pres tu chybu sel udelat downgrade :D no nic uz sem zticha ;) jinak ont. tak takhle mi to neblblo uz se mi stalo ze kdyz mi dojeli pisnicky na konec a pspcko sem nevypl a tak se pak vyplo samo a kdyz sem ho zapl a chtel si pustit pisnicky tak se mi otevreli ale nic mi nehralo. Taky sem se lekl :shock: ale restart to zpravil :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VINC Odesláno Srpen 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2006 Me se nikdy nic takovyho nestalo :? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Srpen 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2006 he he to mate tim firmwarem 2.8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 enginehead Odesláno Srpen 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2006 he he to mate tim firmwarem 2.8¨no konečně další komu to došlo :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Srpen 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2006 he he to mate tim firmwarem 2.8¨no konečně další komu to došlo :) blesk uz od narozeni :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bartokar Odesláno Srpen 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2006 ani ja nic podobného nezazil :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Francik_3 Odesláno Srpen 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2006 Já teda taky nitz podobného nezažil... ty hraješ za plzeŇ hokej?? Jo hraju.... Proč? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 enginehead Odesláno Srpen 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2006 ani ja nic podobného nezazil :roll: a máš snad FW 2.80???? :? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kořas Odesláno Srpen 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2006 ani ja nic podobného nezazil :roll: a máš snad FW 2.80???? :? JJ to bude 2.80tkou :? asi nejaka chyba, predtim mi to nedelalo :? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vycurat_Aspat Odesláno Srpen 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2006 takže si nebudu pořizovat devhook na 2.80 8) :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Srpen 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2006 takže si nebudu pořizovat devhook na 2.80 8) :Djo no 2.8 je postizeny :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kořas Odesláno Srpen 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2006 takže si nebudu pořizovat devhook na 2.80 8) :Djo no 2.8 je postizeny :D :lol: nevite jestli se to da nekam ofic. do SONY napsat?Nebo tu chybu muzu napsat jen na ofic. forum?Aby to v dalsim fw. treba opravili :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SolidSnake Odesláno Srpen 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2006 třeba to taky může bejt kartou zkuste ji občas naformátovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kořas Odesláno Srpen 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2006 třeba to taky může bejt kartou zkuste ji občas naformátovatTo se mi fakt nechce :lol: (jeste ze nemam tvoji ctecku karet, to bych se asi zblaznil :lol: ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negat Odesláno Srpen 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2006 Zajmavé že vám to dělalo ve stejný den.Možná to byla bouřka.Nebo nějaká teroristická akce:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SolidSnake Odesláno Srpen 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2006 Zajmavé že vám to dělalo ve stejný den.Možná to byla bouřka.Nebo nějaká teroristická akce:-) to byli sluneční skrvny :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vycurat_Aspat Odesláno Srpen 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2006 jen doufejte ze stejna chyba nebude v 3.00 :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Guest Anonymous
Hej chtel bych se vas zeptat jestli vam PsP nekdy neděla že když spustíte mp3 z karty tak že písničky hraji divně??? :roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
27 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts