Needless Odesláno Září 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2011 PSP mi nechce načíst kartu. Jedná se o adapter PhotoFast CR-5400 Dual slot adapter, uvnitř jsou 2 micro SDHC 8GB, firma A-DATA. Může to být zastaralým FW??? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Září 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2011 Podle mě by to firmwarem mohlo být, je to už notně starý fw (cca 5 let) Takže teď udělej update na 6.60 a následně si tam můžeš dát buď 6.60 Me 1.3 nebo 6.60 PRO B9 CIPL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Needless Odesláno Září 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2011 Akorát k tomu potřebuji kartu co:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Září 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2011 hmm no to jo no potřebuješ bohužel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Needless Odesláno Září 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2011 Tak bohůžel nejde ani 2GB SD karta přes ten adapter:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Září 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2011 Mno podle mě tento firmware ještě nepodporuje micro SD karty, takže si někde budeš muset sehna memory stick a aktualizovat ten firmware. EDIT: *Madridista*: No vidíš to mě nenapadlo, tím by to být taky mohlo, chtělo by to najít někoho, u koho by se to vyzkoušelo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Madridista* Odesláno Září 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2011 Možná je to špatným adaptérem ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Needless
PSP mi nechce načíst kartu. Jedná se o adapter PhotoFast CR-5400 Dual slot adapter, uvnitř jsou 2 micro SDHC 8GB, firma A-DATA.
Může to být zastaralým FW??? Děkuji.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.