Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
Aha, takže problém byl v tom, že jsi chtěl zaplatiti kartou VISA, která nemá možnost elektronického převodu peněz. Na elektronické platby je potřeba VISA Electron.

Ne já mám Visu elektron ale prostě to s tou mojí nešlo. Je to Visa takova ta obyčejná a myslím si že bych se s ní nechytal ani v zahraničí. Druhá karta je z jine banky a čísla na kartě jsou vystouplá je to prostě karta jine kategorie. ČS dává teda pěkné šmejdy ty karty, ale hlavní je že nakup proběhl. Gold za 20kč na měsíc to je šupa! No nekup to. :wohow:

Odesláno

Zdravím, prosím o radu. Koupil jsem si LIVE GOLD na 12.měsíců a to číslo jsem zadal na jednom z profilu na xboxu, ale chtěl bych aby šel i druhý profil hrát přes LIVE, ten mi ukazuje že je LIVE FREE a ten přes který jsem LIVE GOLD aktivoval tak je LIVE GOLD.

TO jde jen na jeden profil to LIVE GOLD, i když to máte ty profily na jednom xboxu?

Odesláno

Losky> ano účet se automaticky prodlužuje, ale už za normální cenu. Nejde to zrušit jinak, než zavoláním na MS podporu.

truXik> Gold se nevztahuje na konzoli, ale na účet, každý účet musí mít zaplacený vlastní gold. Ještě je tam, možnost, že když založíš nový účet na konzoli, tak dostaneš tří měsíční gold na ten novej účet zdarma. Ale je to pouze pro účty založený (vytvoření) z konzole a max 4 účty na jednu konzoly, takže pokud už to někdo udělal předtím, tak už to nepůjde.

Odesláno
Losky> ano účet se automaticky prodlužuje, ale už za normální cenu. Nejde to zrušit jinak, než zavoláním na MS podporu.

truXik> Gold se nevztahuje na konzoli, ale na účet, každý účet musí mít zaplacený vlastní gold. Ještě je tam, možnost, že když založíš nový účet na konzoli, tak dostaneš tří měsíční gold na ten novej účet zdarma. Ale je to pouze pro účty založený (vytvoření) z konzole a max 4 účty na jednu konzoly, takže pokud už to někdo udělal předtím, tak už to nepůjde.

A budu nějak mailem upozorněn, že se blíží konec předplaceného období? Nerad bych to pak nějak podělal. Jestli tam náhodou není nějaká výpovědní lhůta atd. Děkuju

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu