junior Odesláno Září 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2011 Čus lidi, posralo se mi něco s PC, když si zapnu GTA 4,Crysis 2,FIFU 11 nebo MAfii 2 tak mi to po nějaký době hraní spadne na nějakou modrou obrazovku a začne mi to něco psát a pak načítat a pak se mi začne normálně spouštět windows , mam visty ;( nevíte někdo co to ? Modrá smrt nebo tak něco ? a co s tím mam udělat abych se toho zbavil? :) ...dík moc za rady :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Září 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2011 co máš za sestavu? nepřehřívá se? dělá ti to i u starších her? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Září 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2011 jestli jsi instaloval nejaké programy či updaty tak je odinstaluj a jinak hod sem sestavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Září 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2011 starsi hry? prehrivani? zdroj v pohode? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Září 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2011 Mě tohle PC dělal taky díky tomu, že RAMky měly odlišnýho výrobce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior Odesláno Září 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 AMD athlon 64 X2 Dual Core 5600+, pamět 4 GB, grafika 8800 GT....párkrát už to spadlo i u strongholdu crusadru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior Odesláno Září 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 jinak mi to začlo dělat od chvíle co sem nainstaloval druhej datadisk mafie 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Září 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 Stavalo se mi to taky az se ti to stane znovu a při načítaní budes mit "disc error" tak mas problem s HDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior Odesláno Září 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 takže novej hard disk ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior Odesláno Září 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 tak sem drobet vyčistil PC, bylo nehorázně zaprášený :D a teď už mi to nedělá :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 vym že si to již vyřešil ale mel sme stejni problem a kdyby to znova začlu kouknise jak dlouho maš zdroj protože ja svuj mel asi 4 roky a fakt PC davam zabrat ten už neutahl ani druhej HDD fakt brečel a delal to sapi hral sem 10 min a jak už nestihal napajet vetraky tak klik a byloto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.